2777
2789

من تپش قلب میگیرم گاهی

و معمولی هی قلبم می‌ریزه یعنی ضربانم می‌ره بالا و قلبم می‌ریزه همش. مثل وقتایی که ترن هوایی سوار میشی بعد یهو قلبت می‌ریزه اونجوری میشم

حالا با این اوصاف دوباره شب ها یهو یه درد خیلیییییییی بد میپیچه تو سینه ام جوری که می‌زنه به فکم و هیچ جوری بهتر نمیشه.معمولا نیم ساعت طول می‌کشه. درد میاد تا فک و دهنم و برمیگرده دوباره میاد. انگار استخوان قفسه سینه میخواد خرد بشه 

دوباره اینجوری شدم

یه دفعه نوار قلب دادم دکتر عمومی گفت چیز خاصی نیست اما برو بیمارستان تخصصی قلب 

بنظرتون چیکار کنم

اینم بگم اگر قهوه بخورم جوری قلبم تند می‌زنه که بیحال میشم و میخواد روح از تنم جدا شه

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه نخور اگه باز این علائم و داشتی برو دکتر 

اذربایجان خطه ای به بلندای تاریخ (یاشاسین اذربایجان ستارخان و باقرخانن انا یوردو)                            اورمونون دادی دوزی ،اورموگولی💔                        

حمله قلبی عرق سرد تشنگی و استفراغ داره..درد قفسه سینه فک دوست ها باهم..مشکل قلبی که داری ولی حمله نیست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

من ی بار دچار حمله قلبی شدم ک دکتر گف رفع شده

ببین نفسم تنگ شد درحدی ک گفتم الانه خفه شم

دچار سرگیجه حالت تهوع شدم

بدنم بیحال شد تنم عرق سرد کرد فکم کمرم شدید درد گرف جوری که از شدت درد تنگی نفس سرپا که بودم یهوخم شدم

خیلی بد بود

فکرنکنم علائم تو حمله قلبی باشه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀