2777
2789
عنوان

داخل مهمونیی😑چیی بگمم❓️❓️

510 بازدید | 33 پست

الان مهمونی اییم از وقتی که رسیدیم تا وارد شدم برگشتن تیکه انداختن عمم و دختر عمم و دختر عموم .

گفتن خانم ارایشگرررر همون لحظه تا دیدن منووو

دختر عموم که قبل از اینکه حتی سلام بدیم و روبوسی کنیم گفت چقدرر ارایش کردیی

من پوستم صافه .. کانسیلر و خط چشم خیلی کوتاه .. رژ و رژگونه

زده بودم فقط

شاید از دیدتون بگید آره این ۴ قلم زیاده

ولی من ارایش نمیکنم میگن افسرده ایی مثل پیرزنا میمونی

خلاصه وارد شدیم رفتم سه گوشه نشستم داخل اتاق

اینا نشستن دابسمش گرفتن منم رفتم بیرون چون احساس اضافی بودن کردم 

یکم گذشت گفتن شکمتو دادی داخل چرا 😑 گفتم واا چرا باید همچین کاری انجام بدم

هیچی نگفتن به همدیگه نگاه کردن لبخند زدن

پسر عمم هم اومد کنارشون 

دختر عموم برگشت به پسر عمم گفت چی گوش میدی؟؟ گفت رپ فلان و... بیسار

بعد همشون گفتن از منم پرسیدن گفتم ابی

دختر عموم برگشت گفت فازت چیه و یه نگاه عاقل اندرصفی...😑 گفتم آدمها.. ارایش می‌کنند..  موسیقی موردعلاقشون رو گوش میدن.. کلی کار انجام میدن که خودشون راحت و خوشحال باشن نه دیگران

دوباره هر سه شون به همدیگه نگاه کردن با بخند بعد از چند ثانیه پسرعمم زد زیر خنده اونام خندیدن😑😑

و این مهمونی همچنان ادامه داره....

چیکار کنممم خدایی منن

جمع بزرگترها برم بدتره میگن پاشو برقص🤦🏻‍♀️🥲

تنها هم بشینم ضایع اس میگن باهامون قهره

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعورن از ادمایی که خودشاخ پندارن و به سلیقه بقیه احترام نمیزارن متنفرم

منم فقط و فقط اهنگای قدیمی گوش میدم با 18 سال سن یدونه اهنگ جدیدم ندارم و هرکی میفهمه هر و کر راه میندازه بیشعورن ملت

بگو جای اینکه سبک زندگی منو اصلاح کنید و توش انگشت کنید ، برید شعور و شخصیتتون اصلاح کنید بدبختا

بعدم پاشو برو تو جمع بزرگترا

بت گفتن خانوم ارایشگر ت هم وقتی داشتن دابسمش میگرفتن میگفتی خانومااای بلاگررر

با اینا باید مثل خودشون باشی تیکه میندازن ک عصبیت کنن ت هم به یه ورت بگیر تالجشون دربیاد ازخودشونم بدتر جوابشونوبده

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

چه بیشعورن از ادمایی که خودشاخ پندارن و به سلیقه بقیه احترام نمیزارن متنفرممنم فقط و فقط اهنگای قدیم ...

منم ۱۸ سالمه

دختر عموم ۱۴.۱۵

دختر عمه پسر عمم ۲۱

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بهت حسودی  میکنن 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

بنظرم تنها بشینی بهتره تا با این نچسبا بشینی

از خدامه تنها بشینم ولی اینطوری میشن که خودتو گرفتی و...

منم ۱۸ سالمهدختر عموم ۱۴.۱۵دختر عمه پسر عمم ۲۱

دخترعموت که معلومه چرا احساس شاخی میکنه بچه شاشو

پسرعموتم چون پسره جمعه فکر کرده خیلی خفنه 

ولشون کن برو پیش بزرگترا بنظرم اونا بیشتر بهت احترام میزارن

وقتی گفت خانم ارایشگر میگفتی جانم فضول خانوم ... وقتی گفتن چرا شکمت دادی تو میگفتی دنبال فضولم میگشتم که پیداش کردم بعدشم بلند بلند میخندیدی ..‌ وقتی گفتن چرا ابی میگفتی چون با سلیقم گوشم لایق شنیدن هر چرندیاتی نیست ..‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑