2777
2789

به هر جا میرم به بن‌بست میخورم. خیلی بی انگیزه شدم 

نمیدونم چیکار کنم دیگه

نمیدونم چرا گفتن از تو حرکت از خدا برکت

چقد دیگه حرکت کنم تا برکت بیاد🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه جاهایی برکتو می بینم ولی به قول شما یه جاهایی هر چی میزنیم نمیشه . یه وقتا خسته میشم بعد که اروم میشم میگم باشه اگر تو اینجور می پسندی من راضیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من که رها کردم کفتم خدایا خودت بچین برام هر طور صلاحم هست دیگه نمیکشم ،تا همینجاشم بدون شیشه و تریاک ...

یعنی بیخودیه تلاش کردن؟

اگه اینطوریه پس آرزوهامون چی؟

خدا همیشه کمکم کرده بهش اعتقاد دارم ولی چند ساله حس میکنم رها شدم

آجی خیلی باید تلاش کنی. من نمیدونم مشکلت چیه ولی اگر با تلاش به هدفت میرسی تلاشتو زیاد تر کن.

من 7 سال تلاش کردم تا نتیجه بگیرم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یعنی بیخودیه تلاش کردن؟اگه اینطوریه پس آرزوهامون چی؟خدا همیشه کمکم کرده بهش اعتقاد دارم ولی چند ساله ...

نمیدونم بیخوده یا نه ، ولی من امسال چهل سالم شده کلا خط فکریمو عوض کردم  بعد از یک سلسله مشکلات بدجور روح و روانم بهم ریخت ،دیدم دیگه نمیتونم هر چی پافشاری کردم برای من بدتر شد ،منم رها کردم تا جای ممکن