2777
2789
عنوان

امروز زنداداش سابقم اومد پسرشو دید و رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5800 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن در صورتی نمیتونه بچشو ببینه که شوهر سابقش نذاره ،بچه رو ازش قایم کنه وگرنه چرا نتونه بیاد

خیلی دلایل 

چون جایی ندارع بره می‌ره خونه پدرش که شرط اونا ندیدن بچه اش هست 

یا یکی بود می‌گفت نمیخام بچه اذیت بشه ولی دلش طلاقت نداشت گاهی میومد هر چند ماه میدید 

یکی شوهر میکنه و اونا نمیزارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ولم گرفت منم بچم ۵ سالشه اصلا تصور دور بودن ازش برام سخته خدا ب دل مادرش ارامش بده

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

من پدرم فوت شده چقدر به پدر من فحش دادن اصلاً اینا نمی‌ترسن از هیچی

سر چی؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.