2777
2789
عنوان

امروز زنداداش سابقم اومد پسرشو دید و رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5880 بازدید | 111 پست
الان جدا شدی؟امیدوارم خدا برای خودت و بچت بهترین ها رو رقم بزنه♥️

پارسال برج ۹ جدا شدم ،خیلی صبر کردم درست بشه ولی خب مشد ،دخترم بزرگه ۲۱ سالشه .دانشجوعه ،ولی خیلی عذاب کشیدیم هردومون .اصلا برام عجیب بود این حجم از ناراحتی .فکرشو نمیکردم بابت جدایی انقد زجر بکشم

بخداا که میمیریم براش همین امروز غذاشو نخورد مامانمم غذاشو نخورد گفت از گلوم پایین نمیره 😐بیدار شد ...

برادر زاده ات شانس اوردع🥺🥰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال برج ۹ جدا شدم ،خیلی صبر کردم درست بشه ولی خب مشد ،دخترم بزرگه ۲۱ سالشه .دانشجوعه ،ولی خیلی عذ ...

امیدوارم بعده این،فقط خوشی و خنده تجربه کنید♥️♥️♥️

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بخداا که میمیریم براش همین امروز غذاشو نخورد مامانمم غذاشو نخورد گفت از گلوم پایین نمیره 😐بیدار شد ...

ای جانم الهییییی 

انشالله عاقبتش بخیر 

خدا شماهارو براش نگه داره❤️❤️❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
خیلی دلم برا بچه سوختزنداداشت بچه رو دید ریکشنش چی بود؟چرا بچه رو نخواست ببینه؟نمیخوام قضاوت کنم ولی ...

وای من برای بچم میمیرم هیچ وقت ازش جدا نمیشم گور بابای شوهرم هر سگی هم باشه هر غلطی هم کنه قدرت این و نداره عشق منو نسبت به دخترم کم کنه 

💗
امیدوارم بعده این،فقط خوشی و خنده تجربه کنید♥️♥️♥️

ممنونم عزیزم .من از افسردگی چیزلیی شنیده بودم ولی با تمام وجود کشیدم ،همش میگفتم خدایا منو بکش یا از اینحال بیرونم بیار .خیلی حال بدی بود خیلی بد

فرزندان در آغوش خانواده ولی پر از عقده کم نیستن عزیزم ..توجیه عقلانی نبود

اون عقده حقارت که مادرت نخاستت و حس رها شدگی مثل تفاله ویا زباله پرتت کردنو رفتن هزاربرابر فرق داره گلم چرا  معضلات جامعه که بعضیا توخانواده عقده دارن رومبنای زندگی قراربدیم بچشمونو مثل گوسفند ول کنیم؟چرا بین بدو بدتر بخاطر راحتی بدترو انتخاب کنیم 

خاک بر سر همچین مادری که سالی یکبار بیاد بچشو ببینه

تو مگه تو بطن زندگی این مادر هستی که همچین حرفی میزنی ..حتما دلایل خودشو داشته برای اینکار و به نظر خودش منطقی می‌اومده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وای من برای بچم میمیرم هیچ وقت ازش جدا نمیشم گور بابای شوهرم هر سگی هم باشه هر غلطی هم کنه قدرت این ...

من بچه ندارم مجردم ولی حتی تصور می‌کنم بچمو در آینده عمرا بتونم تحمل کنم تعجب می‌کنم چجور دلش طاقت اورده بچشو ندیده البته واقعا دوست ندارم قضاوتش کنم چون تو زندگیش نبودم