2777
2789
عنوان

امروز زنداداش سابقم اومد پسرشو دید و رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5800 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میان بد و بیراه میگن به زن داداش سابق

ولی زندگی مشترک انقدر پیچیده هست که تا کسی  داخلش نباشه نمیتونه قصاوت کنه کدوم طرف بیشتر مقصر بودن

یه زن به این سادگی بچه ش رو رها نمیکنه....

خاک بر سر همچین مادری که سالی یکبار بیاد بچشو ببینه

بترس از این جمله 

یکی از  نزدیکام در مورد یکی همین رو گفت چند سال بعد خودش جوری پیش رفت زندگیش از بچه اش دور افتاد و دیر ب دیر میبینتش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خدا خیر بده به مادرت که هوای بچه رو داشته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دلت برا برادرزادت نسوخت؟ من ازینجا قلبم فشرده شد،مشکلی داشت که نمیومد دیدن بچه یا حداقل چند سال اول ...

چرا نسوخت برای هر دو گریه کردم ..

کلا بچه رو نخواست از اول

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

بترس از این جمله یکی از نزدیکام در مورد یکی همین رو گفت چند سال بعد خودش جوری پیش رفت زندگیش از بچه ...

من پدرم فوت شده چقدر به پدر من فحش دادن اصلاً اینا  نمی‌ترسن از هیچی

KPSHRZMNLEATBVO

بدون دونستن اصل داستان داری اینطور محکم قضاوت میکنی ؟؟؟از کارما نمیترسی؟

هی بابا ولکن کارما کارما.مادر طلاق گرفته علت طلاق هر چی بوده باشه درست.ولی میتونسته بیاد دیدن بچش.هیچ مشکلی هم نداشته.پس ایشون یه مادر خیلی ظالم هستن