بندههههخدااا مدیر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 عنوان موقع هایی که با شوهرتون قهرید | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 33 پست چیکار میکنید که اذیت بشن؟؟؟من دلم میخواد بزنم بمیره دوست دارم اذیتش کنمچیکار کنم؟ شما چیکار میکنید؟ من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉 1404/07/26 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 من خودم طاقت نمیارم البته اونم معذرت خواهی میکنه واااای من اصلا نمیتونمخودتو کوچیک نکن من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
maryamb20782 عضویت: 1392/05/17 تعداد پست: 20652 تو میری آشتی میکنی؟ نه کلا قهرم به قول خسرو شکیبایی ولی حرف میزنم مثل قبل نیستم باهاش
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 اگه داشتم دریغ نمیکردم 😂 انشالله به زودی شوهر دار شی من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 نه کلا قهرم به قول خسرو شکیبایی ولی حرف میزنم مثل قبل نیستم باهاش اها من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
آوااااااااااگلی عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 4069 واقعاااا این بی محلی انقدر تاثیر داره برا من که داشته چون خیلی وابسته است به من ❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 برا من که داشته چون خیلی وابسته است به من چه خوبمنم امتحان میکنم من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 23780 اگه مقصر باشم ازش معذرت خواهی میکنم سری آخر بهش یه هدیه دادم اگه اون مقصر باشه که احتمالش خیلی کمه چون آدم منطقیه من میرم تو قیافه باهاش سرسنگینم خودش معذرت خواهی میکنه من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 اگه مقصر باشم ازش معذرت خواهی میکنم سری آخر بهش یه هدیه دادم اگه اون مقصر باشه که احتمالش خیلی کمه چ ... اهاممنون من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 23780 اهاممنون حالا مقصری یا نه؟ من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 حالا مقصری یا نه؟ نه اون مقصرهرفیق بازی کرده من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 23780 نه اون مقصرهرفیق بازی کرده قهر نکن ولی سرسنگین باش جواب سربالا بده خودتو به کاری مشغول کن مطمئن باش میاد آشتی من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 قهر نکن ولی سرسنگین باش جواب سربالا بده خودتو به کاری مشغول کن مطمئن باش میاد آشتی از مو رنگ کردن بدش میاد ب نظرت برم رنگ کنم میاد آشتی؟ من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 23780 از مو رنگ کردن بدش میاد ب نظرت برم رنگ کنم میاد آشتی؟ نه اصلا اینکارو نکن میدون جنگ که نیستمگه نمیگی بدش میاد خوب بدتر میشه بعدم اون مقصره نه تو من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 419 نه اصلا اینکارو نکن میدون جنگ که نیستمگه نمیگی بدش میاد خوب بدتر میشه بعدم اون مقصره نه تو اخه گفتم شاید بگه موهاتو رنگ نکن و آشتی کنه من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉