aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11820 عنوان حالم لده 😭😭مبشه یه حس ششم درموردم بگه 665 بازدید | 117 پست ؟ 1404/07/26 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11820 هرچند خودمم نمبدونم چرا حالم بده باید یه چیزی بشنوم🥲
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11820 چرا حالت بده؟ نمبدونم همیشه حالم بده نمیدونم چی میخوام از زندکی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22000 چرا حالت بده؟ منو یادت نمیاد👋👋 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22000 درست میشه نگران نباش اینقدر حساس نباش میدونم دلتنگی میترسی فقط صبر کن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11820 چرا حالت بده؟ اونی ک قبلا باهاش چت مبکردم و از ذهنم نمیره بهم پیام میده ؟کی ؟
خانوم_طاهره عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 963 چرا حالت بده؟ عزیزم میشه بگید اون اتفاقی که منتظرشم میفته یا نهاگر آره کی؟ 🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑🏫 🌾
والکور۳ عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 2170 درست میشه نگران نباش اینقدر حساس نباش میدونم دلتنگی میترسی فقط صبر کن راجب من چی حس میکنی
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11820 درست میشه نگران نباش اینقدر حساس نباش میدونم دلتنگی میترسی فقط صبر کن 🥺🫶اره کلا حال روحیم بده به یکی هم فکر میکنم ولی فرد مناسبی نیست برام
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22000 🥺🫶اره کلا حال روحیم بده به یکی هم فکر میکنم ولی فرد مناسبی نیست برام اینقدر خودتو سرزنش نکن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
آبانیییییییییییی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2781 نمبدونم همیشه حالم بده نمیدونم چی میخوام از زندکی خب انقدر میگی حالم بده همش انرژی منفی به خودت میدی دیگه دختریکم مثبت باشیکم انگیزه داشته باشبا امیدواری و هدف و انرژی مثبت زندگی کن❤️همه گاهی حالشون بده ولی خب این شرایط موندگار نیست عزیزم همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آبانیییییییییییی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2781 منو یادت نمیاد👋👋 چرا گل یادم میاد شمارو❤️ همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 6864 چرا حالت بده؟ سلام عزیژم خوبی میشه برای من بگی لطفاا من از دیشب پیام دادم به امید رسیدن به دو تا
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11820 خب انقدر میگی حالم بده همش انرژی منفی به خودت میدی دیگه دختریکم مثبت باشیکم انگیزه داشته باشبا امیدو ... ن من از شخصیتمه از بچگی منفی بافم وانرژی منفیالان کلی دارم تلاش میکنم ،همه چی رو رواله ،چیزاییی ک مبخواستم شده باز خوشحال نیستم نمیدونم چمه افسردگی هم دازم ،قرص هم میخورم باز خوب نیستم کاش نرمال بودم