2777
2789
عنوان

بهم میگه موهاتو بفروش😐😐😐😐

1282 بازدید | 78 پست

شوهرم میگه موهاتو بفروش خرج خودت کن به چه دردت میخوره این همه مو😐

گمونم از زیبایی چیزی نمیدونه شایدم از حسودیشه چون انواع مدل میزنم موهامو میخواد کوتاه باشه نتونم ب خودم برسم و بدلش بدم

نهایت بخرنش 20 تمن اخه چی میشه این پول همینم مونده بفروشمش حیفش نیس

موهام تا وسط باسنمه و فرفری خیلی نازه

کارما💫    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهای منم همینقدرن

ولی بلند و موج‌دارن

دوستم چند باری گفته بفروششون

ولی اصلا حس خوبی نسبت به فروش مو ندارم

میخوام کوتاه کنم، ولی بعدش موهامو بیارم و نفروشم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

اخه ایفون چیه که ادم براش پول بده

دوربینش خوبه باهاش عکسای خوشگل از خودش میگیره باسن شوهرش میسوزه😎

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

سلائق متفاوته.خوب به نظر خیلیا این‌ اندازه مو قشنگی نداره.احتمالا برا ایشونم همینه.من خودم موهام تا ...

نه عزیزم من مدل میدم مدلای فانتزی و گوگولی انواع بافت خیلی بهم میاد اینم از همین میسوزه

کارما💫    

میدونی چقدر زحمت بر میداره تا به اون حد و زیبایی برسه بنظرم هر چقدر پول بدن بازم ارزش نداره بفروشی 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم