2777
2789
عنوان

خانومایی که با جاریشون خوبن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 22 پست

من دوتاجاری بزرگترازخودم دارم..اون دوتا همیشههه باهم قهرن..اشتی هم بکنن درحدسلام حرف میزنن..ولی هردو بامن خوبن..چون نه اهل تیکه هستم نه نه حرف میبرم میارم..باکوچیکه زیاد درددل میکنیم ولی ازهم مطمعنیم که هیچکدوم همو نمیفروشیم😊

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

شماهم احترامشو حفظ کن..باهاش خیلی صمیمی نشو..به هیچ عنوان حرف خونواده همسرتون رونگین..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و جاریم تقریبا هم سنیم رابطمونم خوبه من کلا خودم قبل اینکه بهم بگن به تو چه سعی میکنم همیشه کنار باشم و تو مساعلی که بهم ربطی نداره دخالت نکنم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
حتما عزیزم باشه مرسی

@سمانه_بانو1  

خواهر عزیزم سلام، نمیدونم چرا چتد وقت قبل یه پستی ازتون خوندم که دلم لرزوند و خیلی به دلم نشست. نوشته بودید چادری نیستید اما خیلی قشنگ درباره چادر و دین و مذهب صحبت کرده بودید.

نمیدونم چرا احساس کردم این که بعضی از خواهرام چادرهاشون میذارن کنار به خاطر رفتار امثال منه که شاید درست نبوده و باعث شده اونها به این پوشش افتخار نکنن!

ببخشید دلم گرفته بود؛ گفتم این پیام بدم 

@سمانه_بانو1     خواهر عزیزم سلام، نمیدونم چرا چتد وقت قبل یه پستی ازتون خوندم که دلم لر ...

سلام به روی ماهتون.نظر لطفتونو میرسونه قطعا دیدتون خوب بوده که خوب برداشت کردید عزیزم🌹

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...

بچه ها من خونه مادرشوهرم ماه یبار اگه دعوت کنه ناهار یا شام با شوهرم میرم ولی کلا از اول فقط تو انداختن سفره جمع کردن کمک میکردم ولی اون جاریم از اول میشت البته بگم اون از سهر دیگه میاد سه جهار ردز خونه مادرشوهرم میمونه من تو کل ماه یبار میرم اونم دعوتم کنه زنگ بزنن که مثلا بیا برا ناهار شام قبلا جاریم میدی م ظرف میشست حالا تا من میرم بعد ناهار به یه بهانه ها مختلف میزنه میره یا بعد شام یا من برم اونجا اون از قبل مثلا بیرون باشه من که برم سعی میکنه کلا کمتر بمونه چرا اینجور شده

سلام به روی ماهتون.نظر لطفتونو میرسونه قطعا دیدتون خوب بوده که خوب برداشت کردید عزیزم🌹

ممنونم ولی خواهش میکنم اشتباهات من چادری را پای اسلام نذارید!

شاید براتون جالب باشه من هم زمانی چادر گذاشتم کنار ولی باز هم چادری شدم

امیدوارم زنده باشید