2777
2789
عنوان

ی پسری هست خیلی خفنه خیلی زرنگه

93 بازدید | 8 پست

داره کمکم میکنه تو درسا هردو ۱۹

ولی میترسم وابسته بشیم گند بخوره تو کنکور هر دو نفر 

بنظرتون چیکار کنم ؟

البته انگار من دارم از اون استفاده می‌کنم چون اون خودش مسیرش میدونه من خر نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خر نشو خر نشو خر نشو اسی به خودت بیا اسیاسی متاسفم من هر کاری از دستم برمیومد کردم

می‌دونم چی میگی

تا الان ۳تا مشاور عوض کردم خودم هم نمیتونم برنامه ریزی کنم چیکار کنم 💔😭😭

اکثر دخترا تک بعدی هستن من اینجوری بودم بخاطر عشق درسمو همه چیو ول کردم توام فکر کنم مثه منی پس ازش فاصله بگیر

اما بعضی دخترا هستن خیلی قوی ان و زرنگ با هزارتا پسر میگردن بعدش کنکور عالی میدن مثه دختر دایی من که با کل پسرای فامیل و غریبه و همسایه و کلاس کنکور دوست بود و رل بود اما امسال پزشکی دانشگاه تهران قبول شد بخدا همه پشمامون ریخت 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂