2777
2789

امروز رفتم سونوگرافی انجام دادم گفتن ساک جنین تشکیل شده و تا یه هفته ده روز دیگ بیا چون هنوز قلبش تشکیل نشده  زده بود توی سونوم ۵ هفته و ۱ روز 

این ساک جنین چطوریه یعنی چی ؟؟؟

یعنی همون کیسه و جفت ...9هفته برو واسه قلبش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود رفتی سونو گلم . اگه لکه بینی نداشته باشی باید ۸ هفته بری سونوی اول رو . یهو قلبشم میبینن و راحت . مبارکا باشه 😍😍

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

خیلی زود رفتی...۸ هفته باید میرفتیتا ۱۰ هفته هم فکر کنم وقت داره

چون من نمیدونستم تازه قهمیدم باردارم کلی دارو و سرم و سوزن زدم واسه این گقتم بیینه سالم هست و این حرفا رو بهم گفتن الان چند جا دیدم گفتن ساک بارداری پوچ  خیلی ترسیدم یعنی نکنه مال منم پوچ باشع

چون من نمیدونستم تازه قهمیدم باردارم کلی دارو و سرم و سوزن زدم واسه این گقتم بیینه سالم هست و این حر ...

خب خودتون گفتین نوشته ساک جنین تشکیل شده

قلبش مشخص نبوده....بعضی جنین ها،قلبشون دیرتر تشکیل میشه

نگران نباشید حتی تا ۱۰ هفته هم امکانش هس که قلب جنین تشکیل بشه