2777
2789

رفتیم خاستگاری دختر خانومی خاستگاری تقریبا سنتی بود یعنی باهم دختر پسر در ارتباط نیستن ..بهمون قول دادن هی اوکی بود به ظاهر اما یک حرف های زده شد مارو ناراحت کردن.یکیش اینکه دختره به پسره گفته بود چرا شما انقد مارو کلافه کردین انقد پیگیر هستین البته بعدش ادعا کرد شوخی کرده اما خب جدی بود ...بعد اینکه وقتی رفتن آزمایش و جواب آزمایش کم خونی اومد و گفتن باید تکرار بشه یهو مادر دختره گفت ما منصرف شدیم دخترم نمی‌خواد خداحافظ...پدرم به بابای دختر هم گفت اون گفت زنم که بمن گفته دکتر اجازه ازدواج نداده گفته بود صبر کنید من اطلاع میدم  یک هفته گذشته پدرش زنگ زد گفت چکار کردین چیشد بابامم گفت مگه همچی تموم نشده؟ مگه زنت نگفت دخترم نمی‌خواد گفت نه و فلان چنان کلی باهم حرف زدن تا بابام بهش گفت اگر دخترت واقعا میخواد تا ما بیایم برن تکرار آزمایش کنند گفت دوسه روز صبر کن اطلاع میدم ...خب یعنی پدرش بدون اجازه اونا زنگ‌زده؟؟ پدرش یک شهر دیگه کار می‌کنه بعد اینکه داداشم میگه من دوسش دارم هنوز اما میترسم مادرش دخالت کنه بعدا میگه اگر زنگ زد و رفتیم آزمایش باید با دختره حرف بزنیم چی بگیم بنطرتون فایده داره؟؟ و اینکه دختره و مادرش سری قبل گفتن گوشی فلان و انگشتر فلانو لباس ساعت فلان برای نامزدی قرار بود اینارو ببریم برای نشونه بعد مدت طولانی عقد کنن خانوادم میگن ما در توانمون نیست واقعا میترسیم هزینه کنیم بهم بزنه زیر همچی

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا بدرد هم نمیخورن دارن از الان واستون طاقچه بالا میزارن داداشتو بدبخت نکن

پدرش خیلی خیلی مرد خوبیه ...دخترش تک دختر هست نمی‌دونیم بخاطر اینه چیه 

خانوادم میگن حالا که اینکارو کردن اگر زنگ زدن ما بهشون میگیم ما فلان انگشتر و اینارو نمی‌تونیم بخریم 

عزیزم احتمالا دختر خانم مشکل کم خونی داره و باید مدتی دارو مصرف کنه ببخشید ولی برادرت بی عقلی میکنه ه میگه من دوسش دارم مگه چی شده بینشون که دوسش داشته باسه؟ ما اگر بودیم بیخیال میشدیم

من اگه بودم دیگه پیگیر این خانواده نمی‌شدم.مسخره بازی نیست که با دست پس بزنی با پا پیش بکشی.

ما اصلا کارشون نداشتیم دیگه حتی شماره هاشونم پدر مادرم حذف کردن با اینکه داداشم هنوز دختررو خیلی دوست داره ..یهو باباش دیشب زنگ زد 

من نظر شخصیمو میدم و حسی که از تاپیکتون گرفتم.

بنظرم از اول دارن اینجوری میکنن اگه وصلت صورت بگیره بعد چند سال جدا میشن چون دختره پر توقع و دهن بینه بنظرم.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

من جوابتو نمیدونم خودم سوال دارم. خواستن گوشی برای نامزدی جدیدا مد شده؟

سمت ما می‌خرم ولی نه اجباری مثل اینا مثلا موقع پاگشا 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

عزیزم احتمالا دختر خانم مشکل کم خونی داره و باید مدتی دارو مصرف کنه ببخشید ولی برادرت بی عقلی میکنه ...

خب ماهم بی خیال شدیم با وجود علاقه داداشم حتی خودش هم دیگه نمی‌گفت زنگ بزنید تا اینکه باباش زنگ زد ما دودل شدیم میگیم شاید دختره هم علاقه داره چمیدونم