2777
2789
عنوان

بنطرتون چکار کنیم فقط خانم های عاقل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 37 پست

ببخشید اول بسم الله اینا معلوم نیست چه قومین

خودشون با خودشون خود در گیری دارن

لطفا با پدرتون هم صحبت کنید که اگر تماس گرفتن، جواب منفی بدن، و جلو برادرتون نگن که تماس گرفتن، 

از اولش بوهای خوبی نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ماهم بی خیال شدیم با وجود علاقه داداشم حتی خودش هم دیگه نمی‌گفت زنگ بزنید تا اینکه باباش زنگ زد م ...

دختره اگه علاقه داشت کوتاه میومد برای یسری چیزا

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

من نظر شخصیمو میدم و حسی که از تاپیکتون گرفتم.بنظرم از اول دارن اینجوری میکنن اگه وصلت صورت بگیره بع ...

خب ماهم تمام ترسمون از اینه خانوادم میگن اگر زنگ زدن و رفتیم آزمایش با دختر و مادرش پدرش اتمام حجت میکنیم اما بنظر من بی فایده هست خیلی سردرگم هستیم خیلی زیاد 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خب ماهم تمام ترسمون از اینه خانوادم میگن اگر زنگ زدن و رفتیم آزمایش با دختر و مادرش پدرش اتمام حجت م ...

اتمام حجت؟

بنظرت اینجوری درست میشه؟

شاید اوایلش ظاهرا اوکی باشن ولی بعدا زندگیشون خراب میشه شک نکن.

خب ماهم بی خیال شدیم با وجود علاقه داداشم حتی خودش هم دیگه نمی‌گفت زنگ بزنید تا اینکه باباش زنگ زد م ...

علاقه رو بیخیال آنقدر مشتاق نشون دادین خودتون رو طرف فکر کرده چخبره شما بعد از اون شوخی های عروس خانم (که جدی بوده بنظر من)باید دیگه قیدشو میزدین

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بچه اولشونه؟اگه آره خوب شاید هنوز آداب این چیزا رو مامانه نمیدونه

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

دختره اگه علاقه داشت کوتاه میومد برای یسری چیزا

تقصیر داداشم احمقم هم بود خانوادم هم مقصر هستند پدرم جلسه اول گفت ما خیلی پول داریم و فلان انقد زمین انقد فلان بعد جلسه قبل که رفتیم آزمایش داداشم انقد به دختره اصرار کرد که بریم هر مدل گوشی که میخوای انتخاب کن بعدازظهر بیایم بخریم یا وقتی رفتن طلافروشی انتخاب کنند مادرم بجای اینکه بگه نداریم رفته بود جلو اونا سرویس طلا انتخاب کردن و قیمت کردن خب اونا فکر میکنن ما چقدر پول داریم

علاقه رو بیخیال آنقدر مشتاق نشون دادین خودتون رو طرف فکر کرده چخبره شما بعد از اون شوخی های عروس خان ...

داداشم نگفت که گذاشت وقتی که بهم خورد گفت اونشب اینجوری بمن گفت ..بابامم به بابای دختره دیشب گفت که دخترت این حرفو به پسرم زده خب اگر نمی‌خواست چرا جواب مثبت داد پس ماکه مسخره نبودیم 

تقصیر داداشم احمقم هم بود خانوادم هم مقصر هستند پدرم جلسه اول گفت ما خیلی پول داریم و فلان انقد زمین ...

هرچقدم پولدار باشین نباید برای ادمی که ازش مطمئن نیستین چیزی بخرین اصلا

داداشت چند سالشه؟

نباید میگفتین

بعد اونا چقد بدبخت و حقیرن که میخان سواستفاده کنن.

هرچقدم پولدار باشین نباید برای ادمی که ازش مطمئن نیستین چیزی بخرین اصلاداداشت چند سالشه؟نباید میگفتی ...

اره دقیقا ما که بلد نبودیم وقتی بهم زدن گفتیم واقعا خدا چقدر دوستمون داشته حالام که اونا اومدن جلو اگر رفتن آزمایش باید جدی باهم حرف بزنن