رفتیم خاستگاری دختر خانومی خاستگاری تقریبا سنتی بود یعنی باهم دختر پسر در ارتباط نیستن ..بهمون قول دادن هی اوکی بود به ظاهر اما یک حرف های زده شد مارو ناراحت کردن.یکیش اینکه دختره به پسره گفته بود چرا شما انقد مارو کلافه کردین انقد پیگیر هستین البته بعدش ادعا کرد شوخی کرده اما خب جدی بود ...بعد اینکه وقتی رفتن آزمایش و جواب آزمایش کم خونی اومد و گفتن باید تکرار بشه یهو مادر دختره گفت ما منصرف شدیم دخترم نمیخواد خداحافظ...پدرم به بابای دختر هم گفت اون گفت زنم که بمن گفته دکتر اجازه ازدواج نداده گفته بود صبر کنید من اطلاع میدم یک هفته گذشته پدرش زنگ زد گفت چکار کردین چیشد بابامم گفت مگه همچی تموم نشده؟ مگه زنت نگفت دخترم نمیخواد گفت نه و فلان چنان کلی باهم حرف زدن تا بابام بهش گفت اگر دخترت واقعا میخواد تا ما بیایم برن تکرار آزمایش کنند گفت دوسه روز صبر کن اطلاع میدم ...خب یعنی پدرش بدون اجازه اونا زنگزده؟؟ پدرش یک شهر دیگه کار میکنه بعد اینکه داداشم میگه من دوسش دارم هنوز اما میترسم مادرش دخالت کنه بعدا میگه اگر زنگ زد و رفتیم آزمایش باید با دختره حرف بزنیم چی بگیم بنطرتون فایده داره؟؟ و اینکه دختره و مادرش سری قبل گفتن گوشی فلان و انگشتر فلانو لباس ساعت فلان برای نامزدی قرار بود اینارو ببریم برای نشونه بعد مدت طولانی عقد کنن خانوادم میگن ما در توانمون نیست واقعا میترسیم هزینه کنیم بهم بزنه زیر همچی
تقصیر داداشم احمقم هم بود خانوادم هم مقصر هستند پدرم جلسه اول گفت ما خیلی پول داریم و فلان انقد زمین ...
وقتی ندارید این نمایش ها چی بوده در اوردید
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اونیکی کاربریتم گفتم اینا کیسه دوختن برای مال و اموال داداشت ..کی بهتر از داداش ساده لوح و پولدار تو ..عقل داشته باشید از به سوراخ دوبار گزیده نمیشید
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏