2777
2789
عنوان

بنطرتون چکار کنیم فقط خانم های عاقل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 37 پست
اتمام حجت؟بنظرت اینجوری درست میشه؟شاید اوایلش ظاهرا اوکی باشن ولی بعدا زندگیشون خراب میشه شک نکن.

خب از کجا انقد مطمعن هستین ؟ میشه بگین 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

اره دقیقا ما که بلد نبودیم وقتی بهم زدن گفتیم واقعا خدا چقدر دوستمون داشته حالام که اونا اومدن جلو ا ...

وایییی اصلا کنسلش کنید ازمایش چیییی 

تهش خوب نیس..

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر داداشم احمقم هم بود خانوادم هم مقصر هستند پدرم جلسه اول گفت ما خیلی پول داریم و فلان انقد زمین ...

وقتی ندارید این نمایش ها چی بوده در اوردید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بله همه زیر سر مادرشه ما داریم ازین فامیلا مادره همش زیر گوش دختره وز وز میکنه

ماهم از این میترسیم و بنظرم اینکه خانوادم میگن ما با مادرش یا دخترش حدی حرف میزنیم الکی هست 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

سمت ما می‌خرم ولی نه اجباری مثل اینا مثلا موقع پاگشا

دقیقا ما هم خیلیا میگیرن تو نامزدی ولی خب کادو و خود داماد میخره نه که بگن بهش و تو خواستگاری مطرح کنن🫤 بی لول بودن انگار این خانواده😑

پدرش گفته خودم زنگ میزنم

اونیکی کاربریتم گفتم اینا کیسه دوختن برای مال و اموال داداشت ..کی بهتر از داداش ساده لوح و پولدار تو ..عقل داشته باشید از به سوراخ دوبار گزیده نمیشید 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏