2777
2789
عنوان

از دست دستیارم میخوام سر با بیابون بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 38 پست
شما ک دندوپزشکی اگه دندونت خراب بشه باید بری پیش یه دندونپزشک دیگه؟

من میرم پیش یکی دیگه ولی بعضیا خودشون برای خودشون درست میکنن من نمی پسندم ادم تسلط نداره و کلا هم نمیتونم برای خودم تزریق بی حسی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سخته ک 

یا یه دستیار جدید بگیر 

یا با همین کنار بیا 

ولی معلومه  ادب کار کردن نداره ،  هر چقدر هم توضیح بدی  نمیفهمه 

با همکارات صحبت کن شاید دستیار خوب  اشنا داشته باشن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

عزیزم هر گلی خاری داره....وقتی شرایطتت ایجاب میکنه این خانوم رو نگه داری پس سعی کن حرص نخوری‌‌‌‌...البته درکل  کارش خیلی خارج از عرف نیست ..خیلی از دندانپزشک ها موقع کار نه تنها با دستیار بلکه با خود مریض هم کلی حرف میزنن....من عمل داشتم با بی حسی ..دکتر جراح با دستیارش همش درباره بچه اش حرف میزد

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

یادش بخیر من تا یه سال پیش دستیار بودم الان استعفا دادم برای کنکور میخونم 

از خود تعریف نباشه انقد کارم خوب بود که بعد یه سال سوپروایزر یه مطب بزرگ شده بود با اینکه از بقیه همکارام کوچیک تر بودم 

چقد دلم تنگ شد برای اون دوران 🥲

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

من پیش یه خانوم دکتر میرم موقع کار با منشیش حرف میزنه گاهی،همش غیبت میکنن ولی کارش خیلی خوبه

من یبار رفتم پیش یه دندونپزشک باردار اینقد بداخلاق بود کلی دعوام کرد استرس گرفته بودم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

این مشکل نداره فقط یکم لازم داره باهاش جدی تر صحبت کنید بهش بگیدحین کار به سکوت و آرامش احتیاج دارم مگه رفته آرایشگاه که یه سره حرف خاله زنکی میزنه واللا من هر دستیاری دیدم اصلا صحبت نمیکنن و فقط به حرف دکتر گوش میدن انگار ازتون حساب نمیبره

عزیزم هر گلی خاری داره....وقتی شرایطتت ایجاب میکنه این خانوم رو نگه داری پس سعی کن حرص نخوری‌‌‌‌...ا ...

من ترجیح میدم تمرکز کنم رو کارم وقتی حرف میزنم تمرکزم کم گیسه حالا تو ترمیم و کارهای زیبایی دوست دادم حرف بزنم ولی وسط عصب کشی نه واقعا به خودشم گفتما. گفتم من موقع عصب کشی میخکام تمرکز کنم حرف نزنین

من کلا ۴ ماهه اومدم این شهر کسی رو نمیشناسم این از اول منشی این مطب بوده امینه. وسائل مطب چند میلیار ...

دوره زمونه بدیه

همینو سفت بچسب

ولی خب یه جور رسمی باش باهاش ک بفهمه هرچی رو نگه و کاراش رو با دقت انجام بده

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بفرمایین عزیزم

دخترم ۱۵ سالشه و قراره دندوناشو ارتودنسی کنیم،یه دندون نهفته داره ،نیش پایین،به صورت افقی زیر دو تا دندون جلوییشه.باید اول اون جراحی بشه کشیده بشه مشکلی نداره به نظرت یا حتما باید بیاد تو جاش؟