2777
2789

من دندونپزشکم اگر به نظرتون دروغ میگم یا پز میدم نخونید تاپیک رو

داشتم جون میکندم وسط عصب کشی کارم گره خورده بود میگه برادرم بعد ۱۱ سال با ivf بچه دار شده تو چه اسمی پیشنهاد میدی، به خدا میخواستم گریه کنم.

یا یه مریض دیگه داشتم داشتم دندونش رو پر میکردم میگه خانم دکتر دندون اسیابشم پر کن خراب شده، حالا پوسیده نبود اصلا. میگم پوسیده نیست و اصلا مریض برای کار دیگه اومده میگه پس جرمه، وای بدم میاد نظر تخصصی میدم. 

برام توربین(وسیله تراش دندون) گذاشته خیسه، میگم این استریله چرا خیسه میگه الان خشکش میکنم میگم بخث من خشکی و تری نیست استریله؟ با نارلحتی میاد عوضش میکنه. میگه جلو مریض چرا به کارن ایراد میگیری خب من نمیتونم کسیله الوده ببرم تو دهن مریض چون تو خوشت نمیاد تذکر بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اگ من بودم خجالت میکشیدم با رئیسم حرف بزنم🥲

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا باهاشون ادامه میدی؟

من کلا ۴ ماهه اومدم این شهر کسی رو نمیشناسم این از اول منشی این مطب بوده امینه. وسائل مطب چند میلیارد قیمتشه نمیدونم چطور یکی رو پیدا کنم بش اطمینان کنم

شما ک دندوپزشکی اگه دندونت خراب بشه باید بری پیش یه دندونپزشک دیگه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱