2777
2789
باید شوهر آدم پشتش باشه ولی خوب راست میگی من کارتون خوابی با اعصاب راحت رو ترجیح میدم

باید شوهر آدم انسان باشه 

بره یه جای دیگه زندگی کنه ک اعصاب زنش آروم باشه بتونه ب زندگیش برسه 

😐🚬

چرا اتفاقا از شوهرم عین سگگگگ میترسن ولی خب اونم میگه به ما چه

چی به ما چه؟اینکه کلید اتاقتو دارن؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود جمع کن برو حوصله داری من از خانواده خودمم فرار کردم خانواده ایرانی تا زندگی زهرت نکنن بی خیال نم ...

اره واقعا

پول داریم ولی قرعه امم در بیاد اوکی میشه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

نه میگن خب راست میگن خونه ی اوناس

بگو خب خونه اوناس ولی ما حریم شخصی باید داشته باشیم اگر دادن ما توش بشینیم باید کلیدشم دست ما باشه 

بگو مگه میخوام خونشونو بفروشم که خونه اوناس 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نه میگن خب راست میگن خونه ی اوناس

واااا 

پس خونه ایم که اجاره میکنیم صابخونه بیاد بگه خونه خودمه باید کلید داشته باشم،چه حرفا

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بگو خب خونه اوناس ولی ما حریم شخصی باید داشته باشیم اگر دادن ما توش بشینیم باید کلیدشم دست ما باشه ب ...

هی جی بگم والا تو سرش نمیره ک😔😑

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

واااا پس خونه ایم که اجاره میکنیم صابخونه بیاد بگه خونه خودمه باید کلید داشته باشم،چه حرفا

دیوانه شدن

هی جی بگم والا تو سرش نمیره ک😔😑

ای بابا چقد بدن