2777
2789

حالا اگه ترین هم نباشه یکی از مهم ترین انتخابامه

خانوما من دوتا رشته قبول شدم پرستاری ازاد شهر سمنان(شهرخودم) و بهداشت محیط روزانه دانشگاه شهید بهشتی تهران که دانشگاه تاپی هست و رتبه دو کشور رو داره

ابنم بگم شهریه ازاد برام مهم نیست پس اینو در نظر نگیرید فک کنید هردو دولتی ان

حالا علاقه من: به دروس حل مسئله علاقه بیشتری دارم که توی مهندسی بهداشت بیشترهو تو پرستاری کلا نیست 

توی هردو رشته هدفم ادامه تحصیل تا دکتراس 

خودم دلم با مهندسی بهداشته چون دانشگاهش عالیه اما بازارکارش میگن کمتره از پرستاری 

میخوام مهاجرت کنم اما باپرستاری دوست ندارم چون میگن اونجا حمالی و.. هست و مثلاً میخوام برا ارشدد یا دکترا مهندسی برم 

حالا شما بگید چیکار کنم خیلی مضطربم همش میترسم یه انتهابی کنم و پشیمون بشم 

ابنم بگم مسیله مهاحرت برای من طچری هست که خانوادم مخالفن اما اگه فاند بگیرم احتما زیاد قبول میکنن و اگه فول فاند باشه که صد در صد قبول میکنن یعنی میخوام بگم اینطور نیست که قطعی قطعی باشه 

پیشاپیش ممنون از نظرات ارزشمند تون🤍🤍🌱

لطفا دعا کنید هر تصمیمی که گرفتم پشیمون نشم ازش

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اونو برو که میگی علاقه دارم به مبحثش حتی اگر در آمده هم خوب نباشه ولی علاقه در آمد و میاره.

مثل من رشته ای نرو که الان بعد چندین سال هنوز نتونستم باهاش کنار بیام و فقط بخاطر درآمدش رفتم

این دیگه پرسیدن داره ، خب معلومه که شهیدبهشتی حتی اگه آبیاری گیاهان دریایی باشه

واقعا راست میگی؟! 😍

من عاشقشم اما تو تاپیکای قبلیم همه گفتن دیوچنه ای اگه پرستاری نری و ناامیدم کردم

واقعا راست میگی؟! 😍من عاشقشم اما تو تاپیکای قبلیم همه گفتن دیوچنه ای اگه پرستاری نری و ناامیدم کردم

نه نه ، پرستاری آزاد اصلا ارزش نداره ، الان هرکی راحت میتونه بره ،

ولی بهداشت محیط عالیه ، اتفاقا خیلی جاها واسه کار میخوان حتی واسه مهاجرت بهتره

بنظر من اونو برو که میگی علاقه دارم به مبحثش حتی اگر در آمده هم خوب نباشه ولی علاقه در آمد و میاره.م ...

چه رشتخ ای رفتین؟

نه نه ، پرستاری آزاد اصلا ارزش نداره ، الان هرکی راحت میتونه بره ،ولی بهداشت محیط عالیه ، اتفاقا خیل ...

ممنون عزیزم 😍 😍 دعاکن براک

بازار کار عالی فوری استخدامیمهاجرت عالیتا دکترا هم بخونی ک دیگه عالیتربهداشت محیط مثلا میخای چه کنی ...

برا ارشد یا دکترا میخوام مهاجرت کنم 

کلا به اینکه به محیط زیست کمک کنم علاقه دارم