2777
2789
عنوان

اونایی ک عشقشونو برگردوندن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 40 پست

من اعتقاد دارم حقیقتا ولی نکن

اینا مثل یه دری میمونه که به دستور خدا بسته شده دعا نویس اون در رو باز میکنه خواسته تو مستجاب میشه اما از اون در کلی بلا و شر هم وارد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کارما و پلیدی امد تو زندگی نیای ناله کنی 

برو سرچ کن دعای نادعلی برای برگشت معشوق 

حتما پنجشنبه عصر ساعت ۴ خوبه برو تو حیاط یا تراس با کسی حرف نزن و شروع کن ب خوندن تا قبل از غروب افتاب تموم بشه 

۱۴ بار دعای نادعلی کبیر بخون بخون و پایان هر بار خوندن بگو ب نیت برگشت فلانی زاده فلان(اسم مادرش ) اگر بلد نبودی بگو زاده حوا  ب تو زاده فلان (مادرت) فوت کن ب باد

بعدم ۱۰۰ صلوات بفرس دوباره بگو ب نیت برگشت مثلا محمد زاده مثلا فاطمه به اسم خودت مثلا نازنین زاده اسم مادرت زهرا 

فوت کن ب باد و انشالله بگو 

اگر صلاح باشه رد خور نداره

همه چی خوب میشه تلاش کن 
طرف من مغروره وگرنه میدونم دوسم داره

🤣🤣

خوب  اگه دوست داره فوقش تو بری جلو باید برگرده

اگه دوست داشت الان مثل تو دنبال دعا باید میگشت

رو چه معیار از خودت درمیاری میگی دوست داره ؟خرافاتی نباش دیگه خودت اوضاع رو ببین 

من خودم به دعا اعتقاد ندارم  ولی بعضی از ادما میگن هست اما اگه برگرده اتفاق بدتری میفته 

و اینکه درد عشق رو میدونم اگه تازس یه مدت دیگه  یادت میره اما اگه خیلی وقته بازم یادت نرفته از خدا بخواه 

یا حالا دعا نویس رفتی امیدوارم اتفاق بدی نیفته و بهش برسی

من علم کافی رو ندارم تحقیق کن بیشتر