2777
2789
عنوان

از دماغم متنفرممممم

141 بازدید | 24 پست

خدایا آخه کاش دماغم استخوانی بود اصلا کلانا فقط باید برای من آنقدر گوشتی پوست ضخیم میشد که حتی نتونم عمل کنم این انصافه؟‌

میگن عمل هم کنم خراب میشه 

حالا من چیکارررررر کنممممممممم 

میگن آنزیم خوبه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دماغ بزرگ جذاب تره از نظر من دماغ بیلی ایلیشم بزرگه ولی خیلی خوشگله😁

اره بیلی خوشگله 

چون چشمای قشنگی داره چشمای من عین سیاهی شب ریز به چه دردی میخوره آخه😭😂

نه اونو اصلا ممکنه نکروز بشه خیلی خطرناک تر ریسک پذیر تره از عمله فک کنم حسرت یه دماغ مناسب تا گورم ...

ولی برای بینی گوشتی من آنزیم دیدم بیشتر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

عزیزم دماغت خیلی گوشتی بود ؟ یا نیمه گوشتی؟ کدوم شهری لطفاً اسم دکترت بهم میگی من تهرانم

نه متوسط بود ولی گفتم باید عمل کنی (شرط ازدواجم بود)

تهران دکتر محمد صفری

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

اره بیلی خوشگله چون چشمای قشنگی داره چشمای من عین سیاهی شب ریز به چه دردی میخوره آخه😭😂

فک کیکنم تو پسری اخه ی پسر انقد به خودش میگه زشت دختر نمیتونه زیاد اینو به خودش بگه😂

نه متوسط بود ولی گفتم باید عمل کنی (شرط ازدواجم بود)تهران دکتر محمد صفری

شرط ازدواج  

یعنی همسرتون گفتن باید عمل کنی؟!

سلام هانی هستم‌😁                                                  ‌‌ از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد💆‍♀️            شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم 🧦                           شما میزارین گوشیتون خاموش شه؟! من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎😂

شرط ازدواج یعنی همسرتون گفتن باید عمل کنی؟!

ن من گفتم اون ک نمیزاشت من گفتم شرط ازدواجمه اگه میخوای منو باید عمل کنی

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

ن من گفتم اون ک نمیزاشت من گفتم شرط ازدواجمه اگه میخوای منو باید عمل کنی

اها 

مبارکه ❤

الان چند وقته عمل کردین؟

طبیعی یا نیمه فانتزی؟

در کل راضی هستین؟

سلام هانی هستم‌😁                                                  ‌‌ از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد💆‍♀️            شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم 🧦                           شما میزارین گوشیتون خاموش شه؟! من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎😂