2777
2789
عنوان

از دماغم متنفرممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست
اها مبارکه ❤الان چند وقته عمل کردین؟طبیعی یا نیمه فانتزی؟در کل راضی هستین؟

۴ ۵ ماهی میشه ک عمل کردم

قربونت

نامزد بودم برد عمل کرد

فانتزی

چون دماغ خودم کوچیک بود دیگه گفتم فانتزی تر شه

من از دماغم بدم میومد البته

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

۴ ۵ ماهی میشه ک عمل کردمقربونتنامزد بودم برد عمل کردفانتزیچون دماغ خودم کوچیک بود دیگه گفتم فانتزی ت ...

مرسی وقت گذاشتی 

منم بینیم گوشتی و کوتاه ولی درکل میشه گفت بهم میاد

غوز نداره نیم رخ اش اوکیه  

بازم دلم میخواد عمل کنم🥲

حس میکنم نیمه فانتزی بهتر ولی میگم این که خودش کوتاه اس بدتر نشه باز حسرت بخورم 

‌‌  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی وقت گذاشتی منم بینیم گوشتی و کوتاه ولی درکل میشه گفت بهم میاد غوز نداره نیم رخ اش اوکیه بازم د ...

خواهش میکنم عزیزم

خب اوکیه پس دیگه

نه دیگه یه دکتر خوب برو هر چی گرون تر دکترش بهتر

دکتر خوب باشه عاااالی عمل میکنه

بعد برو دکتری که نمایشگر سه بعدی داشته باشه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

نه متوسط بود ولی گفتم باید عمل کنی (شرط ازدواجم بود)تهران دکتر محمد صفری

یعنی واسه اینکه بگیرتت گفت بینی تو عمل کن؟؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

یعنی واسه اینکه بگیرتت گفت بینی تو عمل کن؟؟

نه من گفتم اگه منو میخوای باید منو ببری عمل

نه من گفتم اگه منو میخوای باید منو ببری عمل

اهان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882