2777
2789
عنوان

خانم های مشهدی

76 بازدید | 9 پست

برای عروسی برادرم میخوام یک سالن خوب پیدا کنم شما اگر تجربه دارید بزارید لطفا ممنونم

فقط 44 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

سمت شاندیز باغ تالاراش خوبن داخل نرفتم 

سمت شاهنامه رفتم یکی افتضاااااح بود 

تهویه مناسب نداشت

تالاری که رزرو کردین یه شب که عروسی یکی دیگه بود برید بگید از شام براتون بیارن ببینید کیفیتش خوبه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت شاندیز باغ تالاراش خوبن داخل نرفتم سمت شاهنامه رفتم یکی افتضاااااح بود تهویه مناسب نداشتتالاری ک ...

ممنونم عزیزم

فقط 44 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

نه بابا تا جایی که شنیدم ظاهرا شماها بیشتر تو غار تشریف داشتین واسه این تعجب کردم

عزیزم به شنیده ها اکتفا نکن مردم زیاد حرف میزنن.  همون دیگه اگه میومدی میدیدی الان دهنتو وا نمیکردی

اووو مشهد هم پیشرفت کرده

معلوم هست چی میگی مشهد به این بزرگی همه جاش سالن داره  راستش واسه عروسی فامیل ها رفتم اگه باغ میخوای بیرون مشهد سمت شاندیز طرقبه باید بری شخصا نمیشناسم ولی خواهرم و شوهرش کارشون دیزاین هست و به نظرم خوب میشناسن اگه میخوای اینستای خواهرم رو بدم