2777
2789
عنوان

کیا خیلی‌ فیلم میبینن

37 بازدید | 2 پست

من فیلم زیاد می‌بینم 

البته چون برای کنکور می‌خونم خیلی‌ نمیتونم ببینم ولی اون سلسله فیلم های مهمی که لیست کردم رو هر چند وقت یکبار می‌بینم و دربارش میخونم و یه خلاصه ای از تحلیل ها و نقد ها مینویسم و یک دفتر دارم برای این کار 

خیلی‌ دلم میخواد بیام تاپیک بزنم و همراه با معرفی فیلم اون نقد ها رو هم بنویسم ولی خیلی‌ وقت ندارم این روزا و راستش حسش نیست این همه تایپ کنم چون خیلی‌ زیادن 

راستی چه فیلم هایی رو خیلی‌ دوست داشتین 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من 🤧برکینگ بد خیلی خوبع

البته اون سریاله ولی خب خیلیییی تعریفش رو شنیدم اما من همونقدر که فیلم زیاد می‌بینم دقیقاً همونقدر سریال کم می‌بینم 

البته دلم میخواد ببینم ها منتها سریال در من یک اعتیادی ایجاد میکنه که حتماً باید چند تا قسمت پشت سر هم ببینم و الان به خاطر درسا سعی می‌کنم کلاً نبینم سریال 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.