2777
2789
عنوان

خانوما باردارم همسرم منو از خونه مینداخت بیرون بیایین بگین چه کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 102 پست
میتونم حدس بزنم چقدر احساسات بدی داری، غم، خشم، ترس، ناامیدی، دلشکستگی و... که البته کاملا طبیعیه ام ...

ممنون بابت درکت 🙏🏻😔

حتما

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی نکرده شما جا من بودین دلتون باهاش صاف میشد

من اگر جای تو بودم دیگه نقش قربانی و مادر رو براش ایفا نمی‌کردم

اخلاقتو عوض کن زندگی‌تم عوض میشه

چرا مثلا دلت نیومد پول خرج کنی

سیاست داشته باش

سعی کن عاشق خودت بشی به خودت برس زایمان که کردی بچتو بده دست خانواده برو باشگاه اندامتو درست کن رژیم بگیرم بعدشم موهاتو رنگ کن به ناخنات برس به خورد و خوراک برس خیلی به خودت و سلامتی برس ببینه چقدر خودتو دوست داری بهت احترام می‌زاره سعی کن زیاد قناعت نکنی براش 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

شوهرمنم دست بزن داشت ولی بخاطر این دست بزن داشت که بد دهنی میکردم من فوشش میدادم میگفت فوش نده منم برای اینکه از خودم دفاع کنم فوش های بد میدادم

خانوادم پشتم نیستن و نبودن نزاشتن جداشم منم دیگ موندم ک زندگیمو بسازم🥲

تو دیگه حسی به شوهرت نداری این دل شکستن اینطوری اونم تو بارداری چیزی نیست که فراموش کنی. میگی بچه ات ...

اینو منی که تجربه دارم میفهم ام چی میگی 

من وقتی اروم ومهربون بودم شوهرم دائم سرم کلاه میذاشت 

الان شدم اونی که فکرشو نکنی شوهرم موش شده درمقابلم 

خونه و ماشین به نامم هرچی ام دلم بخواد میخرم هرچی دلم بخواد

مورد دیدم با دو تا بچه بالای ده بار از خونه پرت شده بیرون و کتک و اینها

عاشق شوهرشه

البته مریضه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شوهرمنم دست بزن داشت ولی بخاطر این دست بزن داشت که بد دهنی میکردم من فوشش میدادم میگفت فوش نده منم ب ...

نمیخام ب یاد بیارم ولی شوهرم انقد کوبید توسرم

تو سن ۲۰ سالگی هر روز سر درد دارم بااینکه من اصلا سر درد نمیگرفتم

اگه کتکت زد کتکش بزن... تو سری خور نباش.... شجاع باش... چندروز بذار به گوه خوردن بیفته... تا بفهمه دست رو زن باردار بلند نکنه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡