2777
2789

می‌خواد بیاد خواستگاری و خانواده ام مخالفن کلا ربطی ام به این نداره با همه جز یه نفر که من ازش متنفرم مخالفن و نمیزارن ازدواج کنم پارتنرمم می‌خواد بیاد خواستگاری میترسم بگم تازه خرابش کنن اون منو به خانواده اش معرفی کرده تنها راه نجات من همینه ک همین پیشنهاد و بدم یعنی زشته؟سنمم کم نیست بچه ها نزدیک ۳۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارتنرت ادم ایده عالی هست؟  باید همه جیزو در نظر بگیری تو زندگی فقط عشق کافی نیست از نظر مالی باید تامین باشه باید باهن بریم پیش روان شناس اون تایید بکنه بعدش ازدواج کنید 

اولا بدون اجازه ی پدرت عقدت باطله مگر اینکه حاکم شرع دستور بده. دوما از بعدش بترس که خانواده اش بهت بگن خواتو اویزون پسر ما کردی و بی عزت پاشدی عین بختک خودتو انداختی رو زندگی پسر ما ؛یا بگن ما نیومدیم خواستگاریت تورو نمیخواستیم. والا طرف الان ۴۰ جلسه میاد خواستگاری بعد میگه من تورو نمیخواستم این که دیگه....

اگه به خونواده ات نگی و عقد کنی یعنی اونا مهم نیست و اگر شوهرت اینو بدونه بعدا تو زندگی فکر میکنه بی کس و کاری . مرد ایرانتی هم کافیه بدونه بی کسی ، هیجی دیگه.

خودت تا تهش برو . بعد از ازدواج میفهمهی هیچگی خونواده ادم نیشه و شوهر همیشه پسر مردمه.این حرفمو یادت نره. البته پسرای امروزی رو منظورمه . اگر هم طرفت بچه ننه باشه که کلا ازدواح نکن