2777
2789

می‌خواد بیاد خواستگاری و خانواده ام مخالفن کلا ربطی ام به این نداره با همه جز یه نفر که من ازش متنفرم مخالفن و نمیزارن ازدواج کنم پارتنرمم می‌خواد بیاد خواستگاری میترسم بگم تازه خرابش کنن اون منو به خانواده اش معرفی کرده تنها راه نجات من همینه ک همین پیشنهاد و بدم یعنی زشته؟سنمم کم نیست بچه ها نزدیک ۳۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمیتونی اجازع پدر لازمه

در 12روز جنگ اذربایجان حق همسایگی بجا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیدند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب و تاپیکا نی نی سایت بدلیل فیل ترینگ شوهر و قوم شوهر و کراش و عمل زیبایی/// اگر هر دلار دویست هزار تومان شود باز هم ارتش مشوق زنان برای تولید مثل و ازدواج در نی نی سایت حی و حاضرن و میگن درس اخه و کار کردن زن جیزههههههه و شما صرفا ابزارید برای تولید مثل و تامین شوهر! و تمام جهان فلاکته الا ایران و مدام هم وز وز میکنند که خوشگل نکنید و گرون نپووشید و نخورید و لاکچری زندگی نکنید تا مبادا دل شوهر و بچمون بلرزه و بخواد !!!  وقتی درست تربیت نمیشید و درست تربیت نمیکنید از شدت عقده  دزد و خرابکار مال مردم و اسید پاش صورت ناموس مردم رو تولید مثل میکنید/// اونیکه در مجردی تنها و پر از حسرت بعد از ازدواج هم تنها و پر از حسرت/// از اونا که تهران رو از کلیپای اینستا و دهن ها میشناسن نه توقع همدلی دارم نه همیاری و خوشحال میشم تاپیکامو ترک کنن

پارتنرت ادم ایده عالی هست؟  باید همه جیزو در نظر بگیری تو زندگی فقط عشق کافی نیست از نظر مالی باید تامین باشه باید باهن بریم پیش روان شناس اون تایید بکنه بعدش ازدواج کنید 

اولا بدون اجازه ی پدرت عقدت باطله مگر اینکه حاکم شرع دستور بده. دوما از بعدش بترس که خانواده اش بهت بگن خواتو اویزون پسر ما کردی و بی عزت پاشدی عین بختک خودتو انداختی رو زندگی پسر ما ؛یا بگن ما نیومدیم خواستگاریت تورو نمیخواستیم. والا طرف الان ۴۰ جلسه میاد خواستگاری بعد میگه من تورو نمیخواستم این که دیگه....

اگه به خونواده ات نگی و عقد کنی یعنی اونا مهم نیست و اگر شوهرت اینو بدونه بعدا تو زندگی فکر میکنه بی کس و کاری . مرد ایرانتی هم کافیه بدونه بی کسی ، هیجی دیگه.

خودت تا تهش برو . بعد از ازدواج میفهمهی هیچگی خونواده ادم نیشه و شوهر همیشه پسر مردمه.این حرفمو یادت نره. البته پسرای امروزی رو منظورمه . اگر هم طرفت بچه ننه باشه که کلا ازدواح نکن