2777
2789
عنوان

پای مرغ بریزم سوپ پسرم ضرری نداره❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 49 پست
اره بابا،اون پوست زرد روشو باید بکنی،آب داغ که بریزی روش خودش راحت کنده میشه،ضمن اینکه بسته بندی های ...

بسته بندی گرفتم.پوست زرد نداش. فقط یه پوست سفید داره.

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بسته بندی گرفتم.پوست زرد نداش. فقط یه پوست سفید داره.

خب دیگه اوکیه،همونو تمیز بشور،ناخوناشو بچین نوش جان کن،خیلیم خوشمزس

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر توضیح دوستان درست بود.بچه من هم خیلی پادردمیگرفت،دکترگفت پای مرغ بده،بعد۶ماه کاملا پادردش رفع شد

یک راه کم دردسربرای پختش میگم.بسته بندی پوست زردنداره،فقط ناخن روبا چاقویاقیچی بگیر.بذارباپیاز وکمی نمک وچوب دارچین چندساعت بپزه...بعد تو آبکش بریز وزیرآبکش ظرف بذار ودست بزن.آب وعصاره اش از استخوانهاش جدامیشه.آب وعصاره ای که تو ظرف زیرآبکش جمع شد رو بریز توقالب یخ و بذار فریزر

وقتی یخ زد.هردفعه که میخوای سوپ یاعدسی برای بچه درست کنی ،دوسه تا قالب عصاره رو بنداز توسوپ.کاملا راحت وبی دردسر.نیازی نیست هردفعه بپزی.برای یک ماه عصاره درست کن ودوباره ماه بعدپای مرغ بگیر

خدایا بی نهایت شکرت

یه‌تاپیک ازت دیدم خاستی شوهرتو امپول بزنی اخرش زدی؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨