2777
2789
عنوان

پای مرغ بریزم سوپ پسرم ضرری نداره❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 49 پست

ما که یه وعده غذاییمونه😁خیلیم خوشمزست،چندشم نیست

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پای مرغ عالیه .همشون و بشور ناخنهاش و جدا کن بریز تو قابلمه با پیاز فراوان و هویج بزار حدود 8ساعت با شعله کم بجوشه .بعد تمام استخوان هایش و جدا کن .پیاز و هویجشم بنداز دور میکس من بزار تو یخچال چند ساعت تا مثل ژله ببنده بعد برش بزن و بریز تو پلاستیک بزار فریزر تو تمام سوپ و خورش و دمی ها یا تیکه شو‌بنداز .اینجوری اصلا متوجه نمیشه و بهتر میخوره .بزن تو نت عصاره گیری پای مرغ تا متوجه بشی 

ما که یه وعده غذاییمونه😁خیلیم خوشمزست،چندشم نیست

یه کاربر گفتن باید پوستشو بکنی. شمام میکنین؟ چطوری؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

مگه پوستشو نمیکنن قبلش؟ من فکر کردم باید پوست و ناخناشو بکنم

بله دوستشون با ناخناشو بکن. من که بچه هام خیلی دوست دارن اصلا هم چندش نیست مثل کله پاچه است تازه کله گوسفند ترس داره ولی این ترسم نداره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
قدت بلند شده؟ میگن بچه ها قدشون بلند میشه

قدم ۱۶۸ هستش ولی با توجه به این پدر و مادرم هردو خیلی قد کوتاه بودن اره قدم خوبه

پسرخاله و دخترخالمم خیلی میخوردن پسرش الان ۲ متره

اونم پدر و مادرش خیلی قد کوتاه بودن زیر ۱۷۰ بود پدرش

همچنان امیدوار

یه کاربر گفتن باید پوستشو بکنی. شمام میکنین؟ چطوری؟

اره بابا،اون پوست زرد روشو باید بکنی،آب داغ که بریزی روش خودش راحت کنده میشه،ضمن اینکه بسته بندی های بیرونی فکر کنم پوستشونو کندن،وسط پاشونو هم باید تمیز کنی،ناخوناشو هم من کامل میچینم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤