2777
2789
عنوان

کمک کنیننننننن نظر بدین

62 بازدید | 13 پست

این دختر با کدوم یکی از پسرا در ارتباطه؟

اکس من چند روز پیش بیو گذاشت که رل زده

بعد این دختره تنها دختری بود که گفت پیجاشو فالو داشت هم خانوادگی هم عمومی

بعدش بیو رو برداشتن ولی بازم پیج همو دارن

اسم پیج دختره اخرش یه حرف خاص ذاره که با اخر پیج پسرخاله ی اکسم سته

من نمیفهمم همزمان با جفتشونه؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان بیوش به زبان بی زبانی با اکسم سته هردو فوتبال گذاشتن یکی استیکر فوتبال یکی تیم فوتبال تگ کرده

ولی اخر پیجش با پسرخاله ی اکسم سته

مخم داره رگ ب رگ میشه 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بگین چرا پیگیری فلان 

نه ها اصلا مهم نیس اصلاااااا ناراحت باشم اینا نه

فقط میخوام بدونم یه کار نیمهه تمومو تموم کنم

الان بیوش به زبان بی زبانی با اکسم سته هردو فوتبال گذاشتن یکی استیکر فوتبال یکی تیم فوتبال تگ کردهول ...

فک کنم دختره با اکست رفیقه چون خیلیا از فوتبال خوششون میاد و با پیرخاله اکست شاید رل باشه

دارک شد 😂😂

میبینی خدایی؟

ارزوی خوشخبتی مییکنم براشون

ولی چ شود اگه دختره با جفتشون باشع خیانت کنه😵‍💫

فک کنم دختره با اکست رفیقه چون خیلیا از فوتبال خوششون میاد و با پیرخاله اکست شاید رل باشه

اخه اکسم یه پیج داره فقط خانواده فامیل فالو دارن اونو

این دخترم اونو فالو کرده

اوففف فقط با یک نشانه کوچولو داستان دراورده ذهنت با این علامت تنها که نمیشه چیزی برداشت کرد ذهنت نسب ...

خیانت حساس هست

درگیر اکسم نیستم واقعا ناراحت نشدم از رل زدنش

میخوام بدونم فقط همین

ممکنم هس از دختره حس خوبی نمیگیرم حقیقتا

اخه جفتشون اسماشونو نوشتن اخرش زدن _i

نمیشه که شانسی عین هم باشه

ولی پسرخاله اکسم پیج دخترو فالو نداره

میدونی دارم دیونه میشم از فکر🤣

خب برو با اکست حرف بزن😂😂

امکان ندارهههههههه

ببین نمیخوام خودمو تعریف کنم تاپیکای قبلمم هستن

ققدم ۱۷۷ اندام رو فرم چش رنگی سفید خانواده ی خوب 

پسره یک بود من شش بودم

رفته با ی دختره ی منفی سه رل زده😄امیدوارم هیچ وقت باعث نشم دختری با ترس و لرز پروفایلمو چک کنه