2777
2789
عنوان

چقد پشیمونم که معلم شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7464 بازدید | 234 پست

ببین مهربونی و جدیت میتونن کنار هم باشن اینکه ازت حساب نمیبرن بخاطر مهربونیت نیست که ادم میتونه مهربونه باشه ولی ازش حساب هم ببرن 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اسی من جز دعا کردن برات راهی بلد نیستم 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه کشکبه عزیزم رسته دانشگاهیان آموزش ابتدایی بوده😭

حداقل یجوری خودتو بکشون پایه ششم، چاره‌ای نیست

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

من معلم نیست ولی معلم کلاس اولی رو درک میکنم پارسال دخترم کلاس اولی بود رفتم مدرسه تو کلاسش یه دانش آموز مثل ابر بهار گریه میکرد خانم میگفت فقط گفتم برو پاک کن اینجا رو اشتباه نوشتی(یه طوری گریه میکردن انگار معلم یه عالمه کتکش زده)  کلاس شلوغ . همیشه معلم میگفت تا اینا رو درس بدم سخته هیت یه نفر میبینی آب میخواد یا با کناری حرف میزنه یا مادر ها هی میاین ..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چه شرایط سختی داری عزیزم

معلم پایه اول واقعا سخته و حوصله و اعصاب فراوان میخواد

من خودم همیشه میگم معلما چه اعصابی دارن اینهمه بچه با تربیت هایه مختلفو تحمل میکنن

کاش حداقل میتونستی پایه تحصیلیتو تغییر بدی

یا که یکم جدی تر باهاشون برخورد کنی ازت حساب ببرن یا با اولیاشون صحبت کنی

مثل سگ بزنشون آدم شن

دستت به دانش‌آموز بخوره بیست و پنج ملیون دیه داره دیگه مثل قبل نیس دانش آموز امروز راست راست بم میگف از کلاسمون برو میخام مامانم بم درس بده فقط چون بش برچسب ندادم چون خیلی حرف میزد همش از کلاس میرع بیرون 

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

سعی کن بهش فکر نکنی از سر کلاس اومدی بیرون به بیرون فکر کن شما درستو بده بیشتر زوم کن رو شاگرد زرنگا 

شاگرد و بیش فعال و درس نخون و شیطون رو بسپار دست پدرومادرشون بگو باهاش کار کنید چشمتو از بی تربیت های کلاس بردار با نگاهت بیشتر کنترلشون کن 

خالم مریض شد بازنشسته اش کردند ولی اون سالها معلم بود 

منم حالم از معلم بودن بهم میخوره 

حالم بهم میخوره زیر ک و ن بچه های مردم را بگیرم تازه هرروز با پدرومادر سرکله بزنم که بچمو اینجورکردی اونجور کردی 

شما دیگه رفتی افتادی توش پس محکم باش و به تدریست فک کن و زوم کن

دستت به دانش‌آموز بخوره بیست و پنج ملیون دیه داره دیگه مثل قبل نیس دانش آموز امروز راست راست بم میگف ...

وای وااای وای 

میرفتی میگفتی ناظم بیاد ادبشون کنه

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

نمیشه بری پایه بالاتر مثل پنجم ششم؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مطمعن باش از مهد کودک بدتر نیست دیدم که میگم یه مشت بچه زبون نفهم با مادر هایه بی ملاحظه و مدیر نفهم ...

ماشالا همه نفهمن با این حساب 

فقط شما میفهمی 

بچه نفهم مادر نفهم مدیر نفهم ؟://

حس نمیکنی ایراد از جای دیگه س 

دستت به دانش‌آموز بخوره بیست و پنج ملیون دیه داره دیگه مثل قبل نیس دانش آموز امروز راست راست بم میگف ...

بیشتر از مدیر بترسونشون  و با مادراشون حرف بزن تا یکم حرف شنو باشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین تو اصلا کاریت نباشه بهشون درس خودتو بده بیا بیرون به جهنم ک یاد نمیگیرن 

جلسه بزار با اولیا حرف بزن براشون و اونایی ک خیلی اذیت میکنن با ماماناشون حرف بزن 

یجوری بکن تو اون مغز پوچشون ک اینجا مدرسس خونه خالشون نیست

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

وقتی اینجوری صحبت میکنن یه جوری رفتارکن انگار صداشونو نمیشنوی بی محلی بهترین راه برای پررویی بچه هاست

عزیزم منم معلم پایه ششم

درکت میکنم واقعا روح و روان آدم باید از فولاد باشه 

ولی بنظرم کار با دوره دوم ابتدایی راحت تر باشه 

چون دوره اول تا نظم و نشستن سرکلاس و احترام به معلم رو یاد بگیرن طول میکشه