خانوما حتما حتما قبل اینکه وارد یه شغل میشینه راجبش تحقیق کنین من صرفا ب نظر اطرافیانم اهمیت دادم و گفتم آره اونا میگن پنج شنبه جمعه تعطیل تابستون تعطیل فلانو... منم از خدا خواسته رفتم فرهنگیان واقعا روحیم نمیسازع نمیتونم جیغ و داد بچه هارو تحمل کنم یه بچه که مشکل اعصاب داره و هر ثانیه میاد سر میزت یا دختری که پیش فعاله انگاری و اصلا تو کلاس بند نمیشه با دانش آموزانی که اصن به درس گوش نمیدم و نمیزارن تدریس کنی خدایا کمکم کن چه غلطی کنم نیم میلیارد پول میخاد انصراف بعدم اینهمه دری خوندنم کنکور دادم بزنم بیرون چیکار کنم بشینم گوشه خونه؟ خانوما توروخدا بگین چیکار کنم خیلی حالم بده مشکل اعصاب گرفتم از دستشون پایه اولین هرکس تو خونه حرف میزنع یه ذره بلند بش میگم ساکت شو دادمیزنم من نمیتونمممم خواستم از در مهربونیت سوار شم الان دیگه ازم حساب نمیبرن خیلی سختههههه😭😭😭😭
لطفا قبل حرف زدن فک کنین و ناراحت ترم نکنین توروخدا لااقل چیزی نگین بخدا بیشتر نمیکشم
مثلا چن سال کارامیکنن بعد ی پول ی جا بهشون میدن دیگه تااخر عمر حقوق بازنشستگی ندارن
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
من نمیدونم چرا بچه هاشونو تربیت نمیکنن، زمان ما درسته شلوغ میکردن ولی زمان تدریس کسی جیکش در نمیومد و همه گوش میکردن، بچه های الان اگه بی احترامن چون پدر و مادرا خودشون اجازه دادن، تازه از این بی ادبیه بچشون دفاع هم میکنن واقعا باعث تاسف
•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصهی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨