2777
2789
عنوان

چقد پشیمونم که معلم شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7511 بازدید | 234 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خرید چیع

مثلا چن سال کارامیکنن بعد ی پول ی جا بهشون میدن دیگه تااخر عمر حقوق بازنشستگی ندارن

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

من نمیدونم چرا بچه هاشونو تربیت نمیکنن، زمان ما درسته شلوغ میکردن ولی زمان تدریس کسی جیکش در نمیومد و همه گوش میکردن، بچه های الان اگه بی احترامن چون پدر و مادرا خودشون اجازه دادن، تازه از این بی ادبیه بچشون دفاع هم میکنن واقعا باعث تاسف

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

کم تجربه ای خب 

از مادر معلم زاده نشدی که 

کم کم یاد میگیری چطور رفتار کنی 

از مشاور هم کمک و راهنمایی بگیر 

اوخی 

بچه ها خیلی گوگولی ان ها ولی یهو تبدیل به هیولا میشن 

هیولا های سکته بده ولی بامزه 

قطعاااا دو سه سال دیگه به حال الانت خنده ت میگیره 

دردسر داره تا انتقالش بدن دبیرستان

نمیدونم حقیقتش چطوریه ولی یکی از معلمای ما تو همون سال اول تدریسش اومد پایه دوازدهم که ما بودیم درس داد

بنظرم ابتداییا خیلی شلوغن راهنماییام جوگیرن باز دبیرستان بهتره 

واقعا خسته کننده اس 

من دانش بودم و میدونم چقد بعضی دانش اموزا میتونن تخس  باشن 

از چگونگی مسیرش خبر ندارم ولی اگه خواستین پایه ای که درس میدین میتونید تغییر بدین یا من یادم میاد یکی از معلم هام سال بعد دیدم معاون شد 

کنچانا کنچانا^^

داری شماره

من نمیدونم شما کدوم شهر هستین 

میتونین توی سایتایی مثل نوبت دات آی آر یا دکتر تو سرچ کنین 

اگه غیر حضوری مد نظرتون هست اسنپ دکتر 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿