2777
2789
عنوان

لطفاً لطفاً چهل سالگی ازدواج کنید ولی درست عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 129 پست
۹۹ درصد باتو هم نظرن ولی چون خودشون متاهل و بچه دارن میخوان بگن مخالفن وگرنه تو ذهن خودشون دارم به غ ...

تو چقدر ذهن خوانی قوی داری😂😂😂😂😂ذهن همه ی کاربرارو خوندی

چرا فکر میکنی حق با توئه

پیش هر متخصص و روانشناسی بری ، متوجه میشی که این تفکراتت به خاطر مشکل بزرگیه که داری

ریشه یابی کن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
کاش همه خانوما این طرز فکر داشتن حرف این اونم اهمیت نمیدادن ...البته بعضی خانواده خیلی عقده ایی تشری ...

شما نباید به حرف کسی بچه بیاری

خودت و همسرت هر وقت صلاح دونستید بچه دار بشید 

من خودم پنج سال اول نیاوردم چون سنم کم بود و درس میخوندم

به حرف هیچکس گوش نده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون حرفت درسته ناراحتم من خیلی بی برنامه حامله شدم درحالیکه افکارم مثل تو بود

ببین آدم تا میتونه باید سفت جلوگیری کنه 

حرف من برای کسایی بود که متوجه نیستن و هنوز یکسال نشده به حرف بقیه بی سنجیدن شرایط با کمال میل بچه میارن درصورتی که مشکلات مالی دارن یا مشکلات دیگه باهمسرشون ولی بازم میگن بچه بیاریم خوب میشه 

اما وقتی که شد دیگه شده دیگه اون خواست خداست دست خودت نبوده گاهی قسمت و زندگی انگار آدم رو به زور وادار به کاری میکنه که همیشه نمی‌خواسته 

اما تلاش رو باید بیشتر کرد از یه سری چیزاهای دیگه باید زد که آینده راحت‌تر بتونی زندگی کنی 

حالا که شده  توکل به خدا کن و بسپار به خودش 

عاقبت بخیر بشی عزیزم درکنار همسر و فرزندت

باور کردم

خب میگم مشکلت بزرگه

من زندگی غیر قابل باوری ندارم

ولی تو انقدر از لحاظ روحی اسیب دیدی که برات غیر قابل باوره

حرص بخور

تو داری خرص میخوری بنده ی خدا

یه زندگی معمولی توی مخیلت نمیگنجه😂😂😂

خب میگم مشکلت بزرگهمن زندگی غیر قابل باوری ندارمولی تو انقدر از لحاظ روحی اسیب دیدی که برات غیر قابل ...

دیگه داری چرت میگی کاربری سوممه نمیخوام تعلیق شم حیف وگرنه.... شما بزا و بزا و بزا همه موجودات تولید مثل دارن اینم هنره؟؟؟

دیگه داری چرت میگی کاربری سوممه نمیخوام تعلیق شم حیف وگرنه.... شما بزا و بزا و بزا همه موجودات تولید ...

خب ببین تو چقدر چرت میگی که همش تعلیق میشی😂😂😂😂

خودتو اصلاح کن

مجردم و همیشههههه خداروشکر کردم خودش شاهده که مجردم فعلا شما داری بالا پایین میشی....

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده😂😂😂

خدا زده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تهش شدی مثل همینا که پشیمونن ازدواج کردن و به مجردا تعنه میزنن ای بابا ...

من به مجردا طعنه نزدم

به طرز فکر بیمار تو طعنه زدم