2777
2789
عنوان

لتروزول و تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست
وای جدی؟ انشالله منم همین ماه باردار باشم خیلی سخته قرص خوردن حقیقتش کلی هم رو بدنم عوارض نشون میداد ...

اره  . الانم دومی رو باردارم . رفتم دکتر لتروزول داد دوباره . پروژسترون.

چند ماه دارو مصرف کردم ! نمیشد !! دیگه خسته شده بودم . آخر سر دوماه بخاطر عروسی خواهرم دکتر نرفتم و چیزی مصرف نکردم ! یه بار روز دهم سیکلم رابطه داشتم ، بعدش جنگ شد ، جلوگیری کردم ! منتظر پریودی بودم. دیدم خیییلی زود زود دستشویی میرم. شک‌کردم. تا صبح سه بار میرفتم . تست زدم مثبت شد ، باورم نمیشد ! بدون دارو با یه بار رابطه!!!

من چندین مااااه کلی دارو مصرف میکردم . شوهرمم رفت تست اسپرم داد ، اونم مشکلی نداشت

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
عزیزم همون ماه اولی که مصرف کردین یا نه؟ و اینکه بعد از بارداری تنبلی تخمدان همچنان ادامه داشت؟ و در ...

ماه پنجم اقدام ، باردار شدم . سومین ماه بود ک لتروزول استفاده میکردم. چهار ماه بعد از زایمانم تنبلی شدیدی گرفتم. دو سه ماه دارو مصرف کردم و بعدش اوکی شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله جواب میده من دیروز بی بی چک زدم مثبت شد 

سه ماه پشت سرهم دکترم لتروزول داد ولی ماه پیش نرفتم پیشش تا بخرم و بخورم شرایط پیش نیومد و این ماه دیدم بیبی مثبت هست 

صبح از دادم که فردا گفت جوابش میاد 😍

توام انشالله باردار میشی عزیزم با این قرص 

لطفا دعا کنین ذهنم آروم بشه🥲💔                               دنیا هنوز قشنگیاشو داره 🙂

اره . الانم دومی رو باردارم . رفتم دکتر لتروزول داد دوباره . پروژسترون.چند ماه دارو مصرف کردم ! نمی ...

وایییی الهییییی،،، من فعلا هیچ علائمی نه از پریود نه از بارداری دارم فقط یه چیز عجیب هستش اونم تخمدونام گاهیم تو رحمم یچیزی تیر میشه تا الان یک بارم اینجور نبوده

وایییی الهییییی،،، من فعلا هیچ علائمی نه از پریود نه از بارداری دارم فقط یه چیز عجیب هستش اونم تخمدو ...

ان شاءالله به زودی نتیجه بگیری . ولی باردار شدن هم خیلی شانسیه! ممکنه ماه ها همه چیز خوب باشه باردار نشی! یه ماه شرایط خیلی هم جالب نباشه ولی باردار بشی!

ماه پنجم اقدام ، باردار شدم . سومین ماه بود ک لتروزول استفاده میکردم. چهار ماه بعد از زایمانم تنبلی ...

من ماه اول لتروزولمه اگ اشتباه نکنم منم ماه پنجم اقدامم انشالله که بشه

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

انشالله جواب میده من دیروز بی بی چک زدم مثبت شد سه ماه پشت سرهم دکترم لتروزول داد ولی ماه پیش نرفتم ...

انشالله عزیزم انشالله که نینی توهم صحیح و سالم بیاد تو بغلت

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

با مصرف پرگناسیف باردار شدم برای بارداری باید یک شب درمیون رابطه داشت

تنبلی داشتین؟

بله عزیزم شدید بود

از همون اول که رفتین دکتر این قرص رو داد یا اوایل چیز دیگه ای مصرف کردین؟

ن عزیزم فقط همین قرص و ۵ شب رابطه پشت سر هم

آهان شما نمی‌دونید لتروزول قوی تره یا پرگناسیف؟