2777
2789
عنوان

لتروزول و تنبلی تخمدان

210 بازدید | 31 پست

دوستان سلام 

خانمهای ک تنبلی دارین دقیقا تو چه مرحله‌ای هستین؟

به من دکتر لتروزول داده ب مدت پنج روز هر روز هم دو عدد بعد از این باید شنبه  برم سونو ک ببینم لتروزول جواب داده و فولیکول دارم و روزای تخمک گذاری اقدام کنم 

راهنماییم کنید به نظرتون جواب میده؟ چیکار باید بکنم؟ اگ قرص بخورم تو سونو میگه فولیکول غالب دارم یا ممکنه بازم نباشه؟ بعد اگ فولیکول غالب باشه حتما حامله میشم یا نه؟ سایزش چه اندازه باشه اوکیه؟

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

فولیکولت چند بود

هنوز نرفتم سونو باید شنبه برم بنظرت ممکنه با وجود این قرصا برم و فولیکول غالب نباشه؟ چه سایزی باشه خوبه؟

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه فولیکول غالب هم داشته باشی ، بازم احتمال داره باردار نشی! من هم ماه ها فولیکولهای خوب داشتم ولی نمیشد.

وقتی فولیکول خوب داشته باشی ، یعنی تازه بکی از چند شرط مهم برای باردار شدن ، اوکیه ، چند فاکتور مهم باید باهم همزمان باشن تا بارداری صورت بگیره . درکل خیلی شانسیه

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
حتی اگه فولیکول غالب هم داشته باشی ، بازم احتمال داره باردار نشی! من هم ماه ها فولیکولهای خوب داشتم ...

آها مرسی عزیزم به غیر از فولیکول دیگه چیا خیلی مهمه؟ سایز فولیکول می‌دونی چند باشه خوبه؟

منم تو اقدامم امروز ۳۱ روزم پریود نشدم فعلا🫠

البته کلومیفن خوردم از روز ۳ پریود به مدت ۵ روز 

شبی دوتا،،،روز ۱۲ پریود رفتم سونو واژینال که 

گفتش فولیکولم ۱۵.۵ و ۱۶ بود 

برای بارداری باید بین ۱۸ تا ۳۲ باشه به گمونم

و اینکه بازم صددرصدی احتمال بارداری نیست

اگر اسپرم همسرتم اوکی باشه استراحت داشته باشی

اقدامت حتما صبح بین ساعت ۵ تا ۷ باشه

بعد اقدام سیرررر صبحونه بخور عسل و مغزیجات

انشالله بالای ۹۰٪ باردار میشی💓

منم تو اقدامم امروز ۳۱ روزم پریود نشدم فعلا🫠البته کلومیفن خوردم از روز ۳ پریود به مدت ۵ روز شبی دوت ...

ممنون عزیزم شما تجربه لتروزول نداشتی؟ 

به من کلومیفن ندادن هیچوقت اوایل دوفامد میداد الان لتروزول 

بنظرتون لتروزول قوی تره یا کلومیفن؟

آها مرسی عزیزم به غیر از فولیکول دیگه چیا خیلی مهمه؟ سایز فولیکول می‌دونی چند باشه خوبه؟

بستگی داره تخمک گذاریت کی باشه ، که میتونی از کیت های تخمک گذاری استفاده کنی . من بارداری اولم با فولیکول ۱۳ توی روز ۱۴م بود . البته تخمک کذاریم ۱۶-۱۷ م بود ، فولیکولم ۱۷ اینا میشده تا تون موقع. فولیکول های بزرگ هم معمولا نتیجه نمیدن! 

رابطه هم باید تو محدوده تخمک گذاری باشه ، مثلا دیر نباشه که تخمک آزاد بشه و بره! 

اسپرم ها بتونن توی اون رابطه خوب حرکت کنن و تخمک اسپرمو قبول کنه ! گاهی پوسته ی تخمک مشکلی داره ک اسپرم نمیتونه توش نفوذ کنه.

در کل ممکنه دونفری ک هییییچ مشکلی ندارن ، ماه ها با وجود شرایط خوب باردار نشن و طبیعیه

منم تو اقدامم امروز ۳۱ روزم پریود نشدم فعلا🫠البته کلومیفن خوردم از روز ۳ پریود به مدت ۵ روز شبی دوت ...

نه من روز ۱۴ دوره م فولیکولم ۱۳ بود ، خواهرم فولیکول ۹ !!!

ممنون عزیزم شما تجربه لتروزول نداشتی؟ به من کلومیفن ندادن هیچوقت اوایل دوفامد میداد الان لتروزول بنظ ...

دقیق نمیدونم فداتشم ولی بعضیا میان کلومیفن بعضیا میگن لتروزول البته کلومیفن از عوارضی که داره چند قلو زایی هستش

ولی لتروزول احتمال اینکه تخمک بزرگ تر و غالب‌ باشه خیلیه 

بستگی داره تخمک گذاریت کی باشه ، که میتونی از کیت های تخمک گذاری استفاده کنی . من بارداری اولم با فو ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی

نه من روز ۱۴ دوره م فولیکولم ۱۳ بود ، خواهرم فولیکول ۹ !!!

وای جدی؟ انشالله منم همین ماه باردار باشم خیلی سخته قرص خوردن حقیقتش کلی هم رو بدنم عوارض نشون میداد

فعلا روز ۳۱ م هستم و پریود نشدم

دقیق نمیدونم فداتشم ولی بعضیا میان کلومیفن بعضیا میگن لتروزول البته کلومیفن از عوارضی که داره چند قل ...

ممنونم انشالله که جواب بگیرم

من بارداری اولم با لتروزول بود

عزیزم همون ماه اولی که مصرف کردین یا نه؟ 

و اینکه بعد از بارداری تنبلی تخمدان همچنان ادامه داشت؟ و درمانش فرق کرد؟