2777
2789
عنوان

چنگ گربه

46 بازدید | 8 پست

اومدم بچه گربه تو حیاطمون رو ناز کنم اومد غلت بزنه چنگ زد به دست ولی طوریه که اصلا معلوم نمیشه خون هم نیومد فقط به اندازه ی یه مژه خیلی کوچیک تر  و به باریکی مو رو پوست دستم خراش افتاده ولی فشارش که میدم درحدی خون میاد که فقط اون خراشه قرمز میشه ولی الان یکم خیلی کم میسوزه نیازه به واکسن؟

سریع با ابو صابون بشورو به دکتر نشون بده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

استارتر گرامی سریع دستتون رو با صابون شستشو بدین و اگه بتادین دارین به دستتون بزنین موضوع اصلی اینه که سریع عمل کنین تا میکروبی وارد نشه

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر گرامی سریع دستتون رو با صابون شستشو بدین و اگه بتادین دارین به دستتون بزنین موضوع اصلی اینه ...

اره به محض اینکه چنگ زد شستم فوری یه عالمه فشارش دادم تا اگه میکروبی وارد شده دربیاد

اره به محض اینکه چنگ زد شستم فوری یه عالمه فشارش دادم تا اگه میکروبی وارد شده دربیاد

کار درست رو انجام دادین و اصولا خراش در این حد مشکلی ایجاد نمیکنه گاز گرفتگی گربه خیلی ایجاد عفونت میکنه و خطرناک هست البته اگه خونگی نباشه 

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....