2777
2789
عنوان

اونایی که میگن بچه بیار ما هستیم

153 بازدید | 27 پست

ده روزه دخترم به دنیا اومده تا حالا درگیر زردیش بودم الان رفتم دکتر برا خودم گفت احتمالا رحمت عفونت کرده و...

کمکی نداشتم بدنم افت کرده هر شب تب و لرز میکنم

مامانم پیشم هست هیچ کار نمیتونه بکنه میشینه همه چی باید بهش بدیم

مادرشوهرم همی الان میخواد بره کر بلا

من بخاطر خواهرم مرخصی گرفتم بالا سرش بودم

خواهرم یه روزه رفت

هیچ وقت اصلا رو هیچ کس حساب باز نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زیاد میزنن.من فقط مادرم کمکم بود خانواده همسر فقط توقع دارن بچه رو ببری ببینن مثلا دلشون تنگ میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عجب شما اشتباه کردی باز کردی آدم بچه برا خودش میاره بقیه مسول نیست حتی پدر مادر خواهر خانواده همسر م ...

وقتی قبلا همه وقت و انرژی تو  دقیقا تو همین موقعیت گذاشتی آدم توقع داره بالاخره تو چنین موقعیتی جبران کنن

هووم

میدونم چه حسی داری پسرم ده روزش بود مادرم مریض شد ۱۵ روز دست تنها بودم مخصوصا وقتی برای بقیقه کمک بودی ادم خیلی دلش میشکنه از اینهمه بی تفاوتی.سه شیره بگیر بخور.همسرت هیچ تایمی همراهت نیست؟

وقتی قبلا همه وقت و انرژی تو دقیقا تو همین موقعیت گذاشتی آدم توقع داره بالاخره تو چنین موقعیتی جبرا ...

دقیقا درست میگی

میدونم چه حسی داری پسرم ده روزش بود مادرم مریض شد ۱۵ روز دست تنها بودم مخصوصا وقتی برای بقیقه کمک بو ...

همه کارا اون میکنه اما بی تجربه ست و مرخصیش هم تمومع

ناراحتم اگه عفونت رحم باشه باید دوسه هفته برم بیمارستان بخوابم

همه کارا اون میکنه اما بی تجربه ست و مرخصیش هم تمومعناراحتم اگه عفونت رحم باشه باید دوسه هفته برم بی ...

خدا حفظش کنه همسر منم همه سعیشو میکرد.چرا اینقدر عفونتت زیاده.بعد زایمان آنتی بیوتیک نخورده بودی؟

من موقعی ک تصمیم گرفتم بچه بیارم فقط و فقط رو خودم حساب کردم

کوچیک ترین کارامم خودم میکردم دوتا سزارین پشت هم

شام و ناهارم ی تایمی از بیرون میگرفتیم ی تایمی بلند میشدم میپختم

مامانم سر بچه دومم بهم گفت مگه برا من زاییدی بیام ترو خشکت کنم گفتم ن برا خودم زاییدم از پس خودمم بر میام

تا ب امروز از احدو ناسی کمک نگرفتم

فاصله بچه هامم ۱ سال و نیم

دوتا سزارین

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️