2777
2789

خونمو گند برداشته بخدا خسته شدم دیگه همش رو پاهامه دو ساعت ۳ ساعت اصلا نمیشا بزارمش زمین تا این میخوابه منم بی هوش میشم 

۶ ماهشه

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

عزیزم 😍همه ی مادرا این روزارو داشتن صبور باش ۲ سال دیگه ک بزرگ شد دلت تنگ میشه ک کاش بازم رو پاهات ...

ساعت ۷ بیدار شدم حتی صبحانه هم نخوردم کل خونه زندگیم بهم ریختس کار هر روزمه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بچه منم همین بود

درک میکنم واقعا اعصاب آدم میریزه بهم

اما سعی کن بیخیال باشی فعلا

بچه کوچیک داری و حق داری خونت بهم ریخته باشه

آرامش و سلامتی خودت و بچت اولویت باشه برات نه تمیزی خونه

من از یک سالگیش کم کم تونستم به کارای دیگه برسم

دیگه بچه کوچیک همینه

از خودت توقع زیاد نداشته باش

ببین بچه منم همین بوددرک میکنم واقعا اعصاب آدم میریزه بهماما سعی کن بیخیال باشی فعلابچه کوچیک داری و ...

😭😭😭😭😭خیر سرم دو هفته اس میخوام از شیر شب بگیرمش لاقل شب بخوابم همش شبا هم بیدار میشه گریه کردن 

ساعت ۷ بیدار شدم حتی صبحانه هم نخوردم کل خونه زندگیم بهم ریختس کار هر روزمه

منم اینطور بودم کم کم عادت میکنه ک رو زمین بخوابه میدونم حس بدیه ک خونه بهم ریختس ولی ب این فک کن نهایت تا چند وقت دیگه اینطوریه بعدش انقد وقت داری خونت و مث دسته گل کنی

بچه کوچیک همینه 

درک میکنم چه حسی داری منم الان‌ باردارم و دکتر گفته زیاد فعالیت نکن کل خونه به تمیز کاری احتیاج داره تازه از من باشه دوس دارم خونه تکونی بکنم چون بعد زایمان مهمون اینا میاد اما نمیشه برا بچه خطر داره واسه همین باید توقعمو بیارم پایین ، در حد همون جارو زدن شوهرم اکتفا کنم یا خودم تیکه تیکه جارو بزنم خونه رو ، واقعا آدم دلش برا وقتی که راحت و بدون دردسر میتونست خونه شو از سر تا پا تمیز کنه تنگ میشه 

😭😭😭😭😭خیر سرم دو هفته اس میخوام از شیر شب بگیرمش لاقل شب بخوابم همش شبا هم بیدار میشه گریه کردن

عجله نکن عزیزم

میدونم سختته

بی خوابی از همه چی بدتره

ولی اگه عجله کنی ممکنه آسیب ببینه یا بدتر وابسته بشه

قبل از هر چیزی باید خودتو آروم کنی

بعد میتونی آروم آروم شیر شب رو کم کنی تا قطع بشه

عجله نکن عزیزممیدونم سختتهبی خوابی از همه چی بدترهولی اگه عجله کنی ممکنه آسیب ببینه یا بدتر وابسته ب ...

ممنون عزیزم 😘💕