2777
2789
سلام نه معلوم نشد منم شستم رفت؛!!!! 🙃😐😐

لکه برا خون نبود خونه لخته و سیاه میشه بعدشم به اون بزرگی نمیشه، احتمالا یه چیزی مثل رژ لب  جامد و خشک بوده وقتی افتاده کف  ، کف سرامیک هم خیس بوده حل شده به اون رنگ و به اون شکل دایره درامده  حالا ازکجا اومده یا از رو لباس ریخته  یا کف دمپایی  ،،،،، دیگه فکرشو نکن فقط خواستم بهت بگم هرچی بوده خون نبوده. مثل آلبالو میموند رو دیوار حتی یه دونه زرشک خشک هم یه خورده آب بهش بخور رنگ قرمز پس میده 

نوشتم دوس پسر فاقد میل جنسی نه دوس پسر پولدار من قول میدم هر جا رفتیم دنگمو بدم😏

اینجوری دیگه فکر نکنم پیدا بشه متاسفانه همشون اینقدر پررو هستن هنوز هیچی به هیچی نشده طلب یک چیزایی میکنن که آدم فکش میخوره زمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه برا خون نبود خونه لخته و سیاه میشه بعدشم به اون بزرگی نمیشه، احتمالا یه چیزی مثل رژ لب جامد و خ ...

ممنون، چیزای اینجوری برام زیاد اتفاق افتاده ازش رد میشم و بهش فکر نمیکنم

ممنون، چیزای اینجوری برام زیاد اتفاق افتاده ازش رد میشم و بهش فکر نمیکنم

به حال حواست باید جمع باشه  اتفاقا اونی که تو فکر میکنی کار اونا باشه اصلا درست نیست  بخاطر این میگی رد میشم   من متوجه شدم منظورت چیه اما اشتباه هست