اگه نیاز جنسی نداری لابد بخاطر نیاز عاطفی میخوای بری ت رابطع؟
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو الان باید سر کار باشی دستات تا ارنج سیاه باشه از شدت کار ولی قاطی زنایییی تو نی نی سایت خجالت نمی ...
هرکی دستاش سیاه نیست بی کار نیست همین که من روزی ۱۲ ساعت ساعت کاریمه و هیچ تعطیلی رسمی ندارم و برای چندرقاز کار میکنم بسه الانم وقت استراحتمه اینجا هم سایت عمومیه شاه میبخشه کد خدا نمیبخشه؟
اره یه بغلی گه گاهی بوس😐 باور میکنی من قسممیخوردم پدر مادرم از بچکی تا الان ی بوس منو نکردن دارم ر ...
الان فهمیدم چرا انقد دنبال دوست پسری هستی که رابطع نخواد تشنه ی محبتی دغدغه منو داشته باشی یادت میره دوست پسر و محبت
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
هرکی دستاش سیاه نیست بی کار نیست همین که من روزی ۱۲ ساعت ساعت کاریمه و هیچ تعطیلی رسمی ندارم و برای ...
خب حرف مفت میزنی از کجا میدونی انطار دارم خرحمو بده چیزیم ازم نخواد من از گشنگیم بمیرم انتظار ندارم کسی بیاد خرجمو بده با این ک بی پولم هستم زیر منت هیچ سگی نمیرم
خب حرف مفت میزنی از کجا میدونی انطار دارم خرحمو بده چیزیم ازم نخواد من از گشنگیم بمیرم انتظار ندارم ...
من نخواستم قضاوتت کنم فقط اینطوری فکر کردم که یکی از دلایلش اینه که کسی باشه حمایتت کنه بهت محبت کنه ولی خب اون طرفم حتما میل ج،نسی داره یا اینکه باید واقعا عاشقت باشه
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست