2777
2789

اگه نیاز جنسی نداری لابد بخاطر نیاز عاطفی میخوای بری ت رابطع؟

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

خب وقتی منو نمیگیره چرا خودمو در اختیارش بذارم دوست معمولی باشیم اولش میگن باشه دوست معمولی باشیم بع ...

کلا بنظرم رابطه جنسی تا عروسی کنسل هر وقت عروسی انجام شد رابطه جنسی هم اوکی. ولی تا قبل از اون اصلااااا .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای این پسر میخواد که خرجشو بده از اون طرفم هیچی ازش نخواد

تو الان باید سر کار باشی دستات تا ارنج سیاه باشه از شدت کار ولی قاطی زنایییی تو نی نی سایت خجالت نمیکشی حضرت عباسی 

چرا سر در نی نی سایت نمیزنن ورود مردای صورتی ممنوع

يا امير الماي💔😫

اگه نیاز جنسی نداری لابد بخاطر نیاز عاطفی میخوای بری ت رابطع؟

اره یه بغلی گه گاهی بوس😐 باور میکنی من قسم‌میخوردم پدر مادرم از بچکی تا الان ی بوس منو نکردن دارم روانی میشم از بی محبتیییییی

يا امير الماي💔😫

تو الان باید سر کار باشی دستات تا ارنج سیاه باشه از شدت کار ولی قاطی زنایییی تو نی نی سایت خجالت نمی ...

هرکی دستاش سیاه نیست بی کار نیست  همین که من روزی ۱۲ ساعت ساعت کاریمه و هیچ تعطیلی رسمی ندارم و برای چندرقاز کار میکنم بسه الانم وقت استراحتمه اینجا هم سایت عمومیه شاه میبخشه کد خدا نمیبخشه؟ 

کاربر آقا
موافقم ازدواج دیگه نمیشه کرد ولی دوست پسر میخوای خب نمیتونی که خرجت رو بندازی گردن اون فقط میتونی پا ...

نوشتم دوس پسر فاقد میل جنسی نه دوس پسر پولدار من قول میدم هر جا رفتیم دنگمو بدم😏

يا امير الماي💔😫

اره یه بغلی گه گاهی بوس😐 باور میکنی من قسم‌میخوردم پدر مادرم از بچکی تا الان ی بوس منو نکردن دارم ر ...

الان فهمیدم چرا انقد دنبال دوست پسری هستی که رابطع  نخواد تشنه ی محبتی دغدغه منو داشته باشی یادت میره دوست پسر و محبت 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

هرکی دستاش سیاه نیست بی کار نیست همین که من روزی ۱۲ ساعت ساعت کاریمه و هیچ تعطیلی رسمی ندارم و برای ...

خب حرف مفت میزنی از کجا میدونی انطار دارم خرحمو بده چیزیم ازم نخواد من از گشنگیم بمیرم انتظار ندارم کسی بیاد خرجمو بده با این ک بی پولم هستم زیر منت هیچ سگی نمیرم

يا امير الماي💔😫

خب حرف مفت میزنی از کجا میدونی انطار دارم خرحمو بده چیزیم ازم نخواد من از گشنگیم بمیرم انتظار ندارم ...

من نخواستم قضاوتت کنم فقط اینطوری فکر کردم که یکی از دلایلش اینه که کسی باشه حمایتت کنه بهت محبت کنه ولی خب اون طرفم حتما میل ج،نسی داره یا اینکه باید واقعا عاشقت باشه

کاربر آقا
وا خیلیا هستن اوکی میشن برا شناخت نه داستانداستانام میذارن بعد عقد و..

نگو خیلیا 

بگو تعداد محدودی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

میگم تنها راهش ختنه کردن پسر مردمه😂💔🤕🥹

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست