2777
2789
عنوان

چیکارکنم مشهد و پریودو😥

297 بازدید | 21 پست

بعد از سال ها خواهش و التماس از امام رضا که منو بطلبه قراره ماه بعد برم مشهد تایم دقیقشو نمی‌دونم کی هست چه روزی 

ولی اگه بیوفته به تایم پریودیم چیکارکنم؟؟ دست خودمم نیست یکی دوروز بندازمش عقب سفرو چون با کاروان میرم 

هزمونامم مشکل پیدا کرده مدتیه قرص مصرف میکنم برای تنظیمشون اگه ال دی بخورم مشکل پیدا نمیکنم؟ هرمونام دوباره بالا پایین نشه ؟؟ ازیطرفم بعد از قرنی می‌خوام برم مشهد نمیخوام ناپاک باشم می‌خوام با خیالت راحت برم حرم و زیارت کنم 

موندم چیکارکنم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

از مرجع تقلیدتون بپرسین ببینین در حالت پریود میتونین برین زیارت یا نه ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار همچین شرایطی برای ما پیش اومد و پرسیدیم گفتن که عیبی نداره میتونی بری حرم

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
از مرجع تقلیدتون بپرسین ببینین در حالت پریود میتونین برین زیارت یا نه ؟

نمیشه داخل حرم قسمت ضریح نمیتونم برم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

یه بار همچین شرایطی برای ما پیش اومد و پرسیدیم گفتن که عیبی نداره میتونی بری حرم

پیش ضریح که نمیشه من می‌خوام قشنگ دست بزنم به ضریح و ...

پیش ضریح که نمیشه من می‌خوام قشنگ دست بزنم به ضریح و ...

پرسیدیم گفت میشه 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

سلام عزیزم خوش بسعادتت بسپار بخدا و از اقا امام رضا بخواه که خودشون کاری کنن که بتونید ی دل سیر نماز بخونید و عشق بازی با امام رئوف داشته باشید التماس دعای فرج برای منم دعا کن سلام من رو خدمت اقا برسون خیلی خیلی التماس دعا دارم

نمیشه داخل حرم قسمت ضریح نمیتونم برم

مطمین هستین ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ببین میتونی تا نزدیک حرم بری یعنی یه ۶ متری با زیارت فاصله داشته باشی و از دور ببینی

من می‌خوام برم قشنگ دست بزنم به ضریح

میخواد قشنگ بره نزدیک ضریح

پرسیدیم گفت میشه چون مسافری و امکانش رو نداری که یه وقت دیگه بیای