2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم منم ولی نمیدونم چجوریه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

سلام گلم من تاحالا این نذر نکردم ولی چله سوره احزاب حدیث کسا ۲۱ روز طاها درکنارش پخش صوت بقره برای ر ...

قربون شما ممنون از راهنماییتون میخام ۴۰ روز یاسین بخونم هدیه ب امام رضا ببینم حاجت میگیرم

قربون شما ممنون از راهنماییتون میخام ۴۰ روز یاسین بخونم هدیه ب امام رضا ببینم حاجت میگیرم

آی گفتی امام رضا 

میگن امام رضا خیلی خوبه ان شاالله  عروس بشی. نیت کن بری حزمش با همسرت 

حاجت گرفتید ؟مسئله تون ازدواج بود؟ببخشید میپرسم من برای مشکلم خواستم نذر کنم مال من ازدواج نیست

ما برا ی مشکله دیگ مامانمو بردیم سی تی اسکن بعد تو جوابش نوشته بود ی توده ام  تو شکمشه ما از ترس مردیم  فکردیم خدایی نکرده سرطانه  ۲ ماه طول کشید نا رفتیم ام ار ای و سونو فرستادنمون پیش ی دکتر گفتن عمل سختیه بعدش باید رودتو بذاریم بیرونو بعد ۶ ماه ی جراحی دیگ خلاصه من نذر ۵ تا نمک کردم با ۱۴ تا لقمه نون پنیر سبزی اون دکتر مارو فرستاد پیش ی دکتر دیگه بدون جراحی باز اون توده رو بیوپسی کرد خارجش کرد اومدیم خونه نذرو همین دو هفته پیش ادا کردم

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

آی گفتی امام رضا میگن امام رضا خیلی خوبه ان شاالله عروس بشی. نیت کن بری حزمش با همسرت

قربون محبتت خواهر الهی دورت بگردم اره اینقد ازش خواستم اینقد التماسش میکنم ب جوادش قسمش میدم میگم خودت واسطه ازدواجم شو 

بهش گفتم قسمتم کن تا باخودش بیام حرمت بگم امام رضا این خیلی بیشتر از چیزی بود ک من خواستم

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 

براتون دعا می‌کنم

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 💙🫂 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻

فقط 47 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 براتون دعا می‌کنمگلم من از خدا میخوام خودش یه ...

قربون محبتت قشنگم تورو خدا دعام کن خیلی صبرم کم شده الهی ک بهترینا واس شما رقم بخوره

قربون محبتت قشنگم تورو خدا دعام کن خیلی صبرم کم شده الهی ک بهترینا واس شما رقم بخوره

مرسی قشنگم نظر لطفتونه چشم حتما

امیدت به خدا رو از دست نده 🤲🏻🌸

فقط 47 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم