2777
2789

دخترم هقت ماهشه دندون یکی دراورده چند تا دیگه هم سفید زده همش از دیروز تب داره یکم و گریه میکنه من حتی نمیتونم دستشویی برم دیگ به گوه خوردن افتادم اعصابم ضعیف شده دارم دیوونه میشم از دستش مادرم هم سکته کرده نمیتونه کمکم کنه دارم از غصه میمیرم اعصاب وق وق شو ندارممممممم همه بچه ها یعنی اینطورین 

آخی خب میوه بذار فریزر درسته بده دستش بزنه به لثش آروم شه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه خواهر زاده ام داشت دندون در میاورد یه دارویی میزدن به لثه اش از دکترش بپرس

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شما الان بیشتر تحت فشار روحی از جانب مریضی مادرتون هستید که گریه بچه برات سخت شده، ان شاءالله که مادرتون حالش خوب بشه، شما هم اعصابت سر جاش میاد، خواهش میکنم به بچه چیزی نگو، دندون درآوردن خیلی سخته

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد