2777
2789
عنوان

بچم همش گریه میکنه من غلط کنم دیگه بچه بزام

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی دارم اسمون به زمین بیاد دیگه نمیارم دهن دور و بریامم میبندم نمیخوام یه بچه جدید بیارم بهش و پ ...

اصلا تو این زندگی نمیشه

بچه زندگی میخاد

منم والا بزرگ شم اصلا شوهر نمیکنم بخام بچه بیارم

دوست میشم و تمام

اصلا تو این زندگی نمیشهبچه زندگی میخادمنم والا بزرگ شم اصلا شوهر نمیکنم بخام بچه بیارمدوست میشم و تم ...

دقیقا دختر خالم مجرده 29سالشه قصد ازدواج نداره

ماشین داره، مستقله، سرکار میره، تفریحاتش به راهه، شاد و پر انرژی سر زنده، کشورهای خارجی برای مسافرت میره با دوستاش کیف میکنه شوهر به چه درد میخوره

دقیقا دختر خالم مجرده 29سالشه قصد ازدواج ندارهماشین داره، مستقله، سرکار میره، تفریحاتش به راهه، شاد ...

این دیگه عقل نداره

شوهر همه چیزه اگه درست باشه

من هیچی ندارم یه شمال نرفتم چه شوهری کنم

این دیگه عقل ندارهشوهر همه چیزه اگه درست باشهمن هیچی ندارم یه شمال نرفتم چه شوهری کنم

اتفاقا بسیار عاقله کو مرد خوب

انقدر انگشت شمارن میگه شانس ندارم نصیب من نمیشن 

ولی راست میگه مرد جماعت چه تحفه ای هست مگر خوب باشه که پیدا نمیشه کم یابه سوهان روح و اعصاب و روان زن

من خودم عقل الان رو داشتم ازدواج نمیکردم 100 در 100