2777
2789

تاپیکای قبلمو یه خلاصه کنم 

با یه پسره تو رابطه بودم، ولی مانع درس خوندنم بود، رشتم تجربیه و با بودنش به درسام نمیتونستم برسم، سربازه و شبا تا یک و دوباره سه تا شش صبح حرف می‌زدیم(تایمای پستش) و روزا هم من یا از خستگی میخوابیدم و فرصت درس خوندن نداشتم یا دوباره اون وقتمو میگرف 

(دیپلمه، صافکاره، وضع مالیش خوبه، هیکلش سیکس پکه و چهرش خیلی زیبا) یکی از دلایلی که باهاش مونده بودم هیکل و پولش بود 

ولی اینجا تاپیک زدم و راهنمای خواستم همه گفتن کات کن بره و بجاش بچسب به درس 

من همون روز کات کردم، و پسره هم همون روز ک فهمید می‌خوام کات کنم همش گفت برو و اینا منم رفتم 

بعد یه روز هی پست میفرستاد، منم فقد سین میزدم 

حالا امروز برگشته میگه برگرد درستش کنیم، چی بهش بگم که اگر منو میخواد تا سال کنکورم نباشه، ۴۰۶ کنکورمه، اگرم با این شرایط نمیتونه کنار بیاد کلا بره چون من درسم و پیشرفتم اولویتمه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رابطه تهش هیچیه اگر واقعا میخوای موفق شی و جسارتشو داری تا ابد بلاکش کن همین.

منم میگم اگر منو میخواد تا سال کنکورم نباشه 

اگرم نمیتونه این شرایطتو کلا بره 

چون اهدافم مهم تره، ولی نمی‌دونم چجوری بیانش کنم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

پسر همیشه هست زیادم هست بهترم هست 

کنکور و درس و آینده و دانشگاه اگر زیادی ازش بگذره دیگه نیست و فقط پشیمونی برات میمونه 

چند سال دیگه نمیگی وای حیف شد فلان پسره رو از دست دادم چون تو موقعیت های خوب قرار بگیری آدمای بهتری هم پیدا میکنی ولی قطعا میگی حیف درس نخوندم و زمانم رفت

خیلی خیلی خیلی سنت کمه

اره واسه همین کات کردم ک بچسبم به درسم

بنظر ادم بدی نمياد خب بدبخت سربازه دوست داره باهات حرف بزنه

هرچند رابطه تو این سن خوب نیست ولی بهش بگو و منطقی نه با دعوا و حاشیه خیلی خوش برخورد بهش بگو که میخوای درس بخونی و به وقت ازاد نیاز داری

توی وقتای درس خوندنت اصن بهش فکر نکن انگار ک ن انگار پارتنری نداری ازهم جداشون کن

ببین نظرش چیه

بعدم بهش بگو بعد از ۱۸ سالگیم باید رابطمونو جدی کنیم ببین چی میگه اگه اوکی بود خو هیچ

اگه یکم گارد گرفت و شک داشت بلاکش نکن یا فوش نده فقط دیگه بهش اهمیتی نده و ففط درس درس درس

سلام 

من همچین شرایطی داشتم منتهی برای من سال کنکورم بود

خیلی بده ، از زندگیم ، درسم و خانوادم افتادم

بهش گفتم من میرم و تو هر وقت که جدی بودی بیا پاپیش بزار چون از روابط سطحی بدم میاد

اونم معتقد بود و چون هم ین همسنم حدودا، قبول کرد 

رابطه که نمیشه گفت ولی همو دوست داریم و منتظریم تا بهم برسیم و موفقیت دو طرف برامون اولویته با اینکه خیلی سخته

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

الان وقته این کارا نیست انتظار رو ول کن اونم بره دنبال زندگی خودش اما و اگر هم نیار بگو مامانم فهمید ...

خوشگل و خوش هیکله، وگرنه تا الان بلاک بود، میگم اگر میمونه ک تا اون موقع نباشه، اگرم با این شرایط نمیتونه 

بره کلا 

ولی نحوه بیانش و نمیدونم

پسر همیشه هست زیادم هست بهترم هست کنکور و درس و آینده و دانشگاه اگر زیادی ازش بگذره دیگه نیست و فقط ...

اره منم همینو میگم 

میگم تو این مدت کلا نباشه، منم برا هدفم تلاش کنم 

اگر نمیتونه هم کلا بره 

ولی چجوری بیانش کنم رو نمی‌دونم چجوری بگمش

بنظر ادم بدی نمياد خب بدبخت سربازه دوست داره باهات حرف بزنههرچند رابطه تو این سن خوب نیست ولی بهش بگ ...

ینی هم درس بخونم هم اونو نگه دارم؟ بهش نگم بره تا سال کنکورم با هم حرف نزنیم؟ اره پسر خوب و با خداییه، نماز میخونه، تابحال هم رابطه ... نداشته 

سلام من همچین شرایطی داشتم منتهی برای من سال کنکورم بودخیلی بده ، از زندگیم ، درسم و خانوادم افتادمب ...

دقیقا منم یه همچین چیزی می‌خوام 

می‌خوام نباشه تو این دو سال 

ولی نمی‌دونم چجوری بهش بگم 

البته اگر قبول کنه، اگر قبول نکرد ک هیچی تمومه 

ینی هم درس بخونم هم اونو نگه دارم؟ بهش نگم بره تا سال کنکورم با هم حرف نزنیم؟ اره پسر خوب و با خدایی ...

باهاش صحبت کن خب

بگو که ما تو ایران زندگی میکنیم برای یه زندگی مشترک اگه خانم و اقا دوتاشون کارمند باشن بهتره... برای اینکه بچه هامون توی اسایش باشن صبر کن من بتونم ذهنم رو خالی کنم و تمرکز کنم تا کنکورم فقط دو سال مونده تا اون موقع سربازی توهم تموم میشه

اگه ادم واقعا خوبی باشه قبول میکنه

بعدش دیگه پیاماتون رو خیلییی کم کن یعنی در حد یه آشنا

مه اینکه صبح تا شب چت کنین