2777
2789
عنوان

دیشب دعوا بدی کردم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 57 پست
نمیزارع کار کنم بیرون برم می‌ترسه کسی بهم نگاه کنه

نمیذاره دیگه یعنی چی میره لاس زدن بعد به حرفش هم گوش میدی میگی نمیذاره پاشو برو بیرون مثلا میخواد چکار کنه میخواد بکشتت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بمیره چیکار کنم من هیچکس نداشتم با سختی بزرگ شدم با درد رنج فکر کردم دارم کار درستی میکنم ازدواج ...

هعی....قوی باش

درس بخون و شغل پیدا کن

بچت که ۹ سالش شد طلاق بگیر

عزیزم توکه نمیتونی جدا بشی. ظاهرن هردوتاتون افتاده اید روی دنده لج ولجبازی. سعی کن باسیاست زندگی کنی زندگی شوخی نیست ازدواج الکی نیست که با این لجبازی ها بهمش بزنید. ظاهرن هردو همدیگر رادوست دارید ولی باهم بداخلاقی میکنید. اینطوری هردو زجرمیکشید. سعی کن یه مدت بامحبت وسیاست رفتارکنی تانتیجه اش راببینی

یا خدا چقدر زود ازدواج کردی تو هنوز سنی نداره دختردرست خوندی ؟اگه اجازه میده حداقل درست بخون یا یک ه ...

درس تا هشتم خوندم بعد اون اجازه نداد الآنم نمی‌ده خیاطی بلدم میگم تو خونه خودم میخام کار کنم میگه خیلی قاطی میکنید گوه میخوری 

چون می‌دونه من یزرع هم که بهش اگه رو میدم باهاش حرف میزنم برا اینکه بهم. پول بده 

اگه خودم کار کنم پول داشته باشم مثل آشغال میندازمش دور من فکرش می‌دونم 

یعنی نمیتونی بزنیش من اصلا درک نمیکنم چطور یه زم نمیتونه مردو بزنه یکی زد دوتا بزن تو گوشش دفعه بعد ...

اصلا هم از من بزرگترها هم گنده تر بوکسره  چنتا کمر بند داره