2777
2789
عنوان

دیشب دعوا بدی کردم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 57 پست
درس تا هشتم خوندم بعد اون اجازه نداد الآنم نمی‌ده خیاطی بلدم میگم تو خونه خودم میخام کار کنم میگه خی ...

پس بهترین کار اینکه از راه دیگ وارد بشی 

بچه ها بهت گفتن سعی کن زیادی به خودت برسی 

انشالله زندگیت بهتر میشه گل

کاربری دست دو نفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه از همون شاکیم

اصلا محبت چی خیانت میکنه بهش محبت میکنی میگه من میرم هرکازی دوس دارم میکنم این قربون صدقم میره پس اویزونمه بدتر میکنه میدونه راهی نداری مثل اینه زنه بره خیانت کنه به مرده بگن برو محبت کن به زنت مسخرست

ب خودت برس( ناخن بکار مژه بکار موهاتو فرکن اگه بهت ب پوستت برس)  بهش محل نده هرازگاهی ب کارای خونه توجه نکن و غذات همیشه آماده نباشه. برا خودت دوست پیدا کن باهاشون برو بیا . یکم کم محلی کن ببین چی میشه 

ب خودت برس( ناخن بکار مژه بکار موهاتو فرکن اگه بهت ب پوستت برس) بهش محل نده هرازگاهی ب کارای خونه ت ...

پول نمی‌ده خواهر هیچی نه می‌زاره جایی برم ن می‌زاره دوستی پیدا کنم 

پول نمی‌ده خواهر هیچی نه می‌زاره جایی برم ن می‌زاره دوستی پیدا کنم

مادرشوهر یا خواهرشوهر داری؟یکم از اونا کمک بگیر پولی ن ها برا رفت و امدت ‌.چرا بعضیا آنقدر وقیح ان‌.

من تو زندگی شما نیستم .اخلاق تو اخلاق شوهرتو نمی‌دونم خودت باید از بجایی شروع کنی بنظرم نترس ازش. خواست کتک بزنه تهدیدش کن با پلیس و شکایت. بیار پول جمع کن برو به کاری برا خودت بکن بعد ک فهمید بگو نیازی ندارم تو بدونی .تویی ک حواست ب بقیه اس منم باید خودمو با یه چی خالی کنم .

اونا از این بدترن بخدا

:)

ازش دوری کن .همین .وقتی شرایط کاری نداری.

انقد دور شو ک همو نبینید هم صحبت نشید  تنها غذا بخور تنها فیلم ببین تنها بخواب .همه کاراتو قبل اومدنش انجام بده زیاد جلو چشمش نباش بزار حداقل یه مدت ببینه نیستی دوری میکنی ازش