2777
2789
عنوان

دیشب دعوا بدی کردم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صادقانه بگوچرا ازتوبدش میا. مگه خودش انتخابت نکرد. مگه میشه مردی از زنش تااین حدبدش بیاید

خودش انتخاب کرد عاشقم بود بعد منم دوستش داشتم 

بدش نمیاد فقط میخاد منو حرس بده می‌دونم 

ولی خیانت کاره لعنتی صلح تا شب عادت کرده به لاس زدن

خیانت از اول خیانت کار بود الان اخلاقش هم گوه شدهانگار که من کلفت خوشم فقط من نیاز ندارم من زن نیستم

خب وقتی نمیتونی جدا شی پس فکر کن داری م؟ ردی زندگی میکنی نه کار کن نه غذا درست کن واسه خودت برو بیرون بگرد دوست پیدا کن حرف هم زد بگو من به ادم مجردم شوهری نمیبینم بخوام کاری کنم واسش اگه گفت طلاق بگو همه حق و حقوقمو بده منم از خدامه بدم میاد ازت میرم

شوهرت مریضه پسچرا انقدر زود از همچین آدمی حامله شدی تو که هنوز سنی نداری😔یه دختر تو اوج جوونی و زیب ...

کاش بمیره چیکار کنم من هیچکس نداشتم با سختی بزرگ شدم با درد رنج فکر کردم دارم کار درستی میکنم ازدواج میکنم خوشبخت میشم سنم کم بود نفهمیدم باردار شدم 😭