2777
2789

دارم دیونه میشم افسردگی گرفتم خسته شدم بس که لباس اینا با دست شستم ،دو تا دخترم گرفتن از مدرسه ،شامپو ،سس ،سرکه ،پیفپاف بدون بو،گل ختمی هر چی استفاده میکنم فرداش باز یه چند تا دونه میبینم تصمیم گرفتم امشب موهاشون با روغن بادام تلخ چرب کنم تا فردا صبح بمونه ولی روغن  کم هست با سس مایونز قاطی کنم چی میشه بنظرتون؟؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زاده من از وقتی ب دنیا اومد داشت تاااا ۱۰ سالگی هر چییییی میزد نمی‌رفت و برمی‌گشت.. قطره معجزه واقعا براش معجزه کرد.. نمیدونم از کجا گرفت فک کنم تو سایت بزنی بیاره 

تخم و همه چی نابود کرد

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

روغن زیتون   حتی روغن غذایی هم میشه چرب کن  شونه مخصوص  بزن ی پارچه سفیدم بزار  شونه کن روش هرچی هس میکشه بیرون حتی تخماشو  هرروز تکرار کن    بعضی روزا که مدرسه میره موهاشو چرب کن بره وقتی اوند حمومش کن  شپش  طرف موی چرب نمیره  

✌ 🖕👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خواهر زاده من از وقتی ب دنیا اومد داشت تاااا ۱۰ سالگی هر چییییی میزد نمی‌رفت و برمی‌گشت.. قطره معجزه ...

یعنی ده سال شپش داشت وای نه 🥲خوب کاری هم براش انجام می‌داد که خوب شه یا نه ؟

شامپو تا حالا از داروخونه خریدی؟ 

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

روغن زیتون حتی روغن غذایی هم میشه چرب کن شونه مخصوص بزن ی پارچه سفیدم بزار شونه کن روش هرچی هس ...

میترسم آخرش منم بگیرم کسی این کارا برای خودم انجام‌ نمیده بدبخ میشم