2777
2789

سلام عزیزای دلم

الآن یه تاپیک دیدم که خانم گفتن با یه پسر پزشک در ارتباط بودن که خیلی هیز و عوضی بوده

خواستم تجربه ی خودم هم براتون بنویسم

من بخاطر رشته و دانشگاهم خیلی با آقایون رشته ی پزشکی در ارتباط بودم بخاطر مسائل دانشگاه و درس و...

از بین هر ۱۰ تا شاید یدونه آدم حسابی توشون میدیدم

اکثرا خود بزرگ بین و خودشیفته که تصورشون اینه که چون دانشجوی پزشکی هستن همه چی تمومن و امکان نداره نه بشنون؛

حتی یکیشون بهم پیشنهاد داد و من قبول نکردم با وقاحت بهم میگفت فک کردی کی هستی که به من میگی نه؟! دخترا برای کن سر و دست میشکنن🤣🤣

ببین دخترا باهاش چجوری برخورد کرده بودن و مالیده بودنش که همچین فازی گرفته بود 🤣

در نهایت این که ارزش هر کس به ذات و شخصیت اون آدمه و نه شغلش،

دخترای نازم میدونم در ارتباط بودن با به پزشک خیلی اسم و رسم داره ولی نه اونقدری که بخاطرش خودت و ارزشتو زیر پا بذاری...

❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ، نیاز داشتم چون دانشکده م دقیقا کنار دانشکده دندون و پزشکیه

متاسفانه خودمون خیلی گنده‌شون کردیم

یکی از دوستای من حتی حاضر شد خونه ی طرف هم بره و باهاش رابطه هم داشته باشه،تهشم هیچی به هیچی...

نه ارتباط پایداری گرفتن و نه ازدواج

یه تعداد قابل توجهیشون فک میکنن از یه سیاره دیگه اومدن و خیلیییی خودشونو میگیرن 

حتی خیلیا حاضر نیستن باهاشون برن دیت چون میگن اکثرا با کادر بیمارستان در ارتباطن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

رابطه با کادر درمان سخته، هیچ هیچ که از عیب هارو در نظر نگیریم توی فضای افسرده کننده ای هستن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یه تعداد قابل توجهیشون فک میکنن از یه سیاره دیگه اومدن و خیلیییی خودشونو میگیرن حتی خیلیا حاضر نیستن ...

من خودم از نظر شغلی بین پزشک و کارخونه دار یا طلا فروش ، دومی رو بیشتر می‌پسندم ولی خب قسمت نشد🤣

فقط پسرا نیستن که با پزشکی فاز میگیرن کلا هرکی پزشکی یا رشته تاپ تجربی میخونه اینطوریه هیچ پخی هم نی ...

شما از اینور میگی کسایی که رشته تاپ تجربی قبول میشن هییییچ پخی نیستن 

بعد از اون طرف میگی به کسایی که دندون قبول شدن حسادت میکنم !

قشنگ معلومه ۹۰ درصد بدی هایی که راجمع به دانشجو های پزشکی و دندون میگن از روی کینه و حسادته و خیلی از شما ها شاید تا آخر عمرتون حسرت جایگاه مارو بخورید ( از صحبت هات معلومه)

به جای نفرت پراکنی درس بخون و زحمت بکش مثل اون بدبختایی که خودشونو جر دادن تا قبول شدن و از نظر تو هیچ پخی نیستن😉 

درضمن آدم مغرور و سمی تو همه رشته ها و دانشگاه ها هست 

پیام‌ نوری دیدم از بچه های شریف بیشتر ادعا داره ولی کسی بهش چیزی نمیگه چون حسودی نمیکنن بهش 

شما از اینور میگی کسایی که رشته تاپ تجربی قبول میشن هییییچ پخی نیستن بعد از اون طرف میگی به کسایی که ...

شرمنده من منظورمو خوب نرسونده بودم منظورم همون بخشی از دانشجو ها بودن 

اگر جسارتی به شما شدش از شما عذر میخوام